Vali Hasan Karahan Kamu Yatırımlarını İnceledi

DENİZLİ 14.01.2018 - 10:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Hasan Karahan Kamu Yatırımlarını İnceledi

Vali Hasan Karahan Serinhisar ilçesi’nde gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumları hakkında bilgi almak üzere Serinhisar ilçesine ziyarette bulundu.   Vali Karahan ilk olarak Serinhisar ilçesinde yapımında sona gelinen Serinhisar Belediyesi ve Hükümet Konağı inşaatında incelemeler yaptı. İlçenin merkezinde bulunan eski Hükümet Konağı'nın bulunduğu yere yapılan yeni Hükümet Konağı, Serinhisar Belediyesi'yle aynı binada hizmet verecek. Vali Karahan Mart ayı içerisinde kullanıma geçecek olan Serinhisar hükmet konağının hayırlı olmasını diledi.   Vali Hasan Karahan’ın ikinci durağı Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı ÇOGEP kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde yürürlüğe giren Z Kütüphane projesi ile Serinhisar ilçesi’nde yapımı biten ve Diyarbakır'da, zırhlı polis aracının geçişi sırasında terör örgütü mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Özel Harekât Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun ismi verilen Z kütüphanesi oldu. Kütüphanede incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan öğrencilere hayırlı olmasını diledi.   Daha sonra geçtiğimiz aylarda Serinhisar İlçesi’nde gerçekleşen sel felaketi sonrası evleri kullanılmayacak hale gelen Ayşe Hanım Tahmaz’ın yenilenen evine ziyarette bulunan Vali Karahan bir süre aileyle muhabbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Vali Hasan Karahan Serinhisar ilçesi’nde gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumları hakkında bilgi almak üzere Serinhisar ilçesine ziyarette bulundu.

 

Vali Karahan ilk olarak Serinhisar ilçesinde yapımında sona gelinen Serinhisar Belediyesi ve Hükümet Konağı inşaatında incelemeler yaptı. İlçenin merkezinde bulunan eski Hükümet Konağı'nın bulunduğu yere yapılan yeni Hükümet Konağı, Serinhisar Belediyesi'yle aynı binada hizmet verecek. Vali Karahan Mart ayı içerisinde kullanıma geçecek olan Serinhisar hükmet konağının hayırlı olmasını diledi.

 

Vali Hasan Karahan’ın ikinci durağı Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı ÇOGEP kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde yürürlüğe giren Z Kütüphane projesi ile Serinhisar ilçesi’nde yapımı biten ve Diyarbakır'da, zırhlı polis aracının geçişi sırasında terör örgütü mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Özel Harekât Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun ismi verilen Z kütüphanesi oldu. Kütüphanede incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

 

Daha sonra geçtiğimiz aylarda Serinhisar İlçesi’nde gerçekleşen sel felaketi sonrası evleri kullanılmayacak hale gelen Ayşe Hanım Tahmaz’ın yenilenen evine ziyarette bulunan Vali Karahan bir süre aileyle muhabbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.