Vali Hasan Karahan Nevzat Karalp Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

EĞİTİM 03.11.2018 - 09:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vali Hasan Karahan Nevzat Karalp Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Denizli Valisi Hasan Karahan Nevzat Karalp Anadoluı Lisesini ziyaret etti. Burada öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.   Ziyarette Vali Hasan Karahan’a İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve okulun hayırseveri Nevzat Karalp eşlik etti.     Öğretmenler odasını ve sınıfları ziyaret eden Vali Karahan, öğretmen ve öğrencilere eğitim-öğretim için çok güzel imkânlarla donatılmış olan bir okula sahip olduklarını, hayırseverlerinin de her daim okula destek olmasının büyük bir avantaj olduğunu söyledi.. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Milli Eğitim Bakanı tarafından açıklanan 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında ilimiz eğitiminin nitelik ve niceliğinin daha da yukarılara taşınacağını belirtti.     Denizli Valisi Hasan Karahan Denizli’ye başarılı bir eğitim yuvası kazandırdığından dolayı da Hayırsever İşadamı Nevzat Karalp’e teşekkür etti.    

Denizli Valisi Hasan Karahan Nevzat Karalp Anadoluı Lisesini ziyaret etti. Burada öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

 

Ziyarette Vali Hasan Karahan’a İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve okulun hayırseveri Nevzat Karalp eşlik etti.

 

 

Öğretmenler odasını ve sınıfları ziyaret eden Vali Karahan, öğretmen ve öğrencilere eğitim-öğretim için çok güzel imkânlarla donatılmış olan bir okula sahip olduklarını, hayırseverlerinin de her daim okula destek olmasının büyük bir avantaj olduğunu söyledi.. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Milli Eğitim Bakanı tarafından açıklanan 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında ilimiz eğitiminin nitelik ve niceliğinin daha da yukarılara taşınacağını belirtti.

 

 

Denizli Valisi Hasan Karahan Denizli’ye başarılı bir eğitim yuvası kazandırdığından dolayı da Hayırsever İşadamı Nevzat Karalp’e teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.