Vali Hasan Karahan Sarayköy İlçesini Ziyaret Etti

DENİZLİ 08.05.2019 - 18:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vali Hasan Karahan Sarayköy İlçesini Ziyaret Etti

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sarayköy İlçesine gitti.   Vali Hasan Karahan ilk olarak Şırnak İli Silopi İlçesi’nde, 1996 yılında, Şehit Üsteğmen Ercan Şahin Sınır Karakolu’na yapılan hain saldırı sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Hüseyin Kuş’un babaannesi merhume Ayşe Kuş için Sarayköy Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazına katıldı.     Sarayköy Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Karahan Kaymakam Fatih Akkaya’dan ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.   Kaymakamlık ziyaretinin ardından Sarayköy Belediyesi’ne geçen Vali Karahan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan Belediye’nin İlçede gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı.      

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sarayköy İlçesine gitti.

 

Vali Hasan Karahan ilk olarak Şırnak İli Silopi İlçesi’nde, 1996 yılında, Şehit Üsteğmen Ercan Şahin Sınır Karakolu’na yapılan hain saldırı sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Hüseyin Kuş’un babaannesi merhume Ayşe Kuş için Sarayköy Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazına katıldı.

 

 

Sarayköy Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Karahan Kaymakam Fatih Akkaya’dan ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Sarayköy Belediyesi’ne geçen Vali Karahan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan Belediye’nin İlçede gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.