Vali Hasan Karahan Tavas İlçesini Ziyaret Etti...

DENİZLİ 08.01.2019 - 15:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vali Hasan Karahan Tavas İlçesini Ziyaret Etti...

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Tavas İlçesine gitti.   İlk olarak Tavas Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Recep Öztürk ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Valimiz, Kaymakam Recep Öztürk’ten ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.     Daha sonra Tavas Belediyesi’ne geçen Vali Karahan Tavas Belediye Başkanı Turan Veli Akyol’u ziyaret ederek, Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.      

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Tavas İlçesine gitti.

 

İlk olarak Tavas Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Recep Öztürk ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Valimiz, Kaymakam Recep Öztürk’ten ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

Daha sonra Tavas Belediyesi’ne geçen Vali Karahan Tavas Belediye Başkanı Turan Veli Akyol’u ziyaret ederek, Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.