Vali Karahan Bozkurt Ve Çardak İlçelerini Ziyaret Etti

DENİZLİ 30.01.2020 - 20:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Karahan Bozkurt Ve Çardak İlçelerini Ziyaret Etti

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bozkurt ve Çardak ilçelerimize gitti.   Bozkurt ilçe ziyaretinde; Bozkurt Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Karahan, Kaymakam Talha Battal’dan İlçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.     Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Karahan, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İnceler Mahallesinde yapımı tamamlanan, vatandaşların düğün. nişan ve benzeri ihtiyaçları ile pazar yeri olarak kullanılacağı bin 250 metrekare kapalı alana sahip Bozkurt İnceler Sosyal Tesisi’nin açılış törenine katılan Valimiz Tesiste incelemelerde bulunarak bilgi aldı.     Bozkurt İlçe ziyaretinin ardından Çardak’a geçen Vali Karahan, Çardak Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam Kerem Türker’den ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.     Vali Karahan daha sonra Çardak Kaymakamlığı’nın, bodrum+2 kat olacak şekilde tasarlanan ve adliye, tapu, nüfus müdürlüğü, emniyet ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfının da hizmet vereceği Kaymakamlık hizmet binası inşaat alanında incelemelerde bulundu.  

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bozkurt ve Çardak ilçelerimize gitti.

 

Bozkurt ilçe ziyaretinde; Bozkurt Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Karahan, Kaymakam Talha Battal’dan İlçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Karahan, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İnceler Mahallesinde yapımı tamamlanan, vatandaşların düğün. nişan ve benzeri ihtiyaçları ile pazar yeri olarak kullanılacağı bin 250 metrekare kapalı alana sahip Bozkurt İnceler Sosyal Tesisi’nin açılış törenine katılan Valimiz Tesiste incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

 

 

Bozkurt İlçe ziyaretinin ardından Çardak’a geçen Vali Karahan, Çardak Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam Kerem Türker’den ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

Vali Karahan daha sonra Çardak Kaymakamlığı’nın, bodrum+2 kat olacak şekilde tasarlanan ve adliye, tapu, nüfus müdürlüğü, emniyet ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfının da hizmet vereceği Kaymakamlık hizmet binası inşaat alanında incelemelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.