Vali Karahan Bozkurt Ve Çardak'ta Açılış Ve Ziyaretlerde Bulundu

DENİZLİ 13.03.2020 - 18:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Karahan Bozkurt Ve Çardak'ta Açılış Ve Ziyaretlerde Bulundu

Denizli Vali Hasan Karahan Konferans Salonu ile Taş ve Beceri Atölyeleri açılışını gerçekleştirmek üzere Bozkurt ve Çardak ilçelerine gitti.   İlk olarak Bozkurt ilçesine giden Vali Karahan İnceler Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu bünyesinde bulunan 176 kişi kapasiteli konferans solunun açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrasında Vali Karahan; Atatürk İlkokulu ile Ortaokulu öğrencilerinden oluşan futbol takımını antrenman çalışmaları esnasında ziyaret ederek başarılar diledi.     Daha sonra Çardak ilçesine geçen Vali Karahan; Çardak ilçesinde hayırsever desteğiyle yaptırılan Gemiş İlkokul ve  Ortaokulu bünyesinde 2023 Vizyonu kapsamında Drama ve Eleştirel Düşünce Atölyesi, FETEM ( Fen,Teknoloji, Matematik, Mühendislik), Müzik Atölyesi, Yazılım ve Tasarım Atölyesi, Salon Sporları Atölyesi olmak üzere 5 (beş ) adet Tasarım ve Beceri Atölyesi, Satranç ve Zekâ Oyunları Sokağı, Trafik Sokağının açılışını gerçekleştirdi.     Açılış sonrasında  Vali Karahan Şehit Jandarma Er Özcan Ordu’nun Gemiş mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.    

Denizli Vali Hasan Karahan Konferans Salonu ile Taş ve Beceri Atölyeleri açılışını gerçekleştirmek üzere Bozkurt ve Çardak ilçelerine gitti.

 

İlk olarak Bozkurt ilçesine giden Vali Karahan İnceler Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu bünyesinde bulunan 176 kişi kapasiteli konferans solunun açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrasında Vali Karahan; Atatürk İlkokulu ile Ortaokulu öğrencilerinden oluşan futbol takımını antrenman çalışmaları esnasında ziyaret ederek başarılar diledi.

 

 

Daha sonra Çardak ilçesine geçen Vali Karahan; Çardak ilçesinde hayırsever desteğiyle yaptırılan Gemiş İlkokul ve  Ortaokulu bünyesinde 2023 Vizyonu kapsamında Drama ve Eleştirel Düşünce Atölyesi, FETEM ( Fen,Teknoloji, Matematik, Mühendislik), Müzik Atölyesi, Yazılım ve Tasarım Atölyesi, Salon Sporları Atölyesi olmak üzere 5 (beş ) adet Tasarım ve Beceri Atölyesi, Satranç ve Zekâ Oyunları Sokağı, Trafik Sokağının açılışını gerçekleştirdi.

 

 

Açılış sonrasında  Vali Karahan Şehit Jandarma Er Özcan Ordu’nun Gemiş mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.