Vali Karahan’dan Bozkurt’a ziyaret

DENİZLİ 13.11.2019 - 09:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Karahan’dan Bozkurt’a ziyaret

Denizli Valisi Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bozkurt İlçesi’ne gitti.   İlk olarak Bozkurt Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Talha Battal, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, İçişleri Bakanlığının 25.10.2019 tarihli 105. Dönem Kaymakam Adayları Atama Kararı ile Bozkurt İlçesine Vekil olarak atanarak göreve başlayan Kaymakam Talha Battal’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Vali Karahan, Kaymakam Battal’dan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.     Kaymakamlık ziyaretinin ardından yaşanılan depremde hasar gören ve tadilat çalışmaları devam eden Bozkurt Spor Lisesini ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada incelemelerde bulunarak, öğretmen ve öğrenciler ile de bir araya geldi     Daha sonra Bozkurt Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik'i ziyaret ederek, Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.     Bozkurt ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyarette bulunan Vali Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerinden ilçe genelinde halkın güvenliği ve huzuruna yönelik sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.     Daha sonra TOKİ tarafından deprem sonrası yapımı hızlandırılan ve bir bölümü depremzede vatandaşlarımıza tahsis edilecek olan TOKİ konut inşaatlarını inceleyen Vali Karahan, burada incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.     Son olarak İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinde de bulunan Vali Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerimizden İlçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.  

Denizli Valisi Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bozkurt İlçesi’ne gitti.

 

İlk olarak Bozkurt Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Talha Battal, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, İçişleri Bakanlığının 25.10.2019 tarihli 105. Dönem Kaymakam Adayları Atama Kararı ile Bozkurt İlçesine Vekil olarak atanarak göreve başlayan Kaymakam Talha Battal’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Vali Karahan, Kaymakam Battal’dan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından yaşanılan depremde hasar gören ve tadilat çalışmaları devam eden Bozkurt Spor Lisesini ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada incelemelerde bulunarak, öğretmen ve öğrenciler ile de bir araya geldi

 

 

Daha sonra Bozkurt Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik'i ziyaret ederek, Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Bozkurt ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyarette bulunan Vali Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerinden ilçe genelinde halkın güvenliği ve huzuruna yönelik sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Daha sonra TOKİ tarafından deprem sonrası yapımı hızlandırılan ve bir bölümü depremzede vatandaşlarımıza tahsis edilecek olan TOKİ konut inşaatlarını inceleyen Vali Karahan, burada incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Son olarak İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinde de bulunan Vali Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerimizden İlçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.