Vali Karahan’dan Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümü mesajı

DENİZLİ 13.06.2020 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Karahan’dan Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümü mesajı

Vali Hasan Karahan, Jandarma Teşkilatının 181. Kuruluş yıldönümü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.   Vali Karahan mesajında; “Kurulduğu 1839 yılından bu güne kadar, Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini;  zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.   Kurulduğu günden beri Türk milletinin sonsuz güvenine layık olmayı başaran, köklü ve başarılı bir geçmişe sahip Jandarma Teşkilatımız, sadece iç güvenlik hizmetlerinde değil, yeri geldiği zaman sınır boylarının korunmasında, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna nerede görev varsa orada görev alan, gece gündüz demeden halkımızın hizmetinde olan kıymetli teşkilatlarımızdandır.   Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için halkımızla iç içe görevini yerine getirirken, aynı zamanda verdiği sosyal ve kültürel mesajlarla da halk ve devlet arasında köprü oluşturarak vatandaşlarımızın devletimize olan güveninin artmasına katkı sağlamaktadır. Köklü geçmişi, ülke sathına yayılmış teşkilatı ve kadrosu ile jandarma teşkilatı, günümüzün teknolojik gelişmelerini yakından takip ederek gücünü ve harekât yeteneğini her geçen gün arttırmakta, özverili çalışmalarıyla tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de huzur ve güven ortamının devam etmesinde çok önemli çalışmalar yürütmektedir.   Bugün bu topraklarda hür ve bağımsız yaşıyorsak, başımızı yastığa koyup huzurla uyuyabiliyorsak, bunu tüm güvenlik güçlerimize, özellikle şehit ve gazilerimize borçlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu düşüncelerle Jandarma Genel Komutanlığının 181. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, görevlerini başarıyla ve azimle sürdüren Jandarma Teşkilatı Mensuplarına selam ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Hasan Karahan, Jandarma Teşkilatının 181. Kuruluş yıldönümü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

 

Vali Karahan mesajında; “Kurulduğu 1839 yılından bu güne kadar, Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini;  zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Kurulduğu günden beri Türk milletinin sonsuz güvenine layık olmayı başaran, köklü ve başarılı bir geçmişe sahip Jandarma Teşkilatımız, sadece iç güvenlik hizmetlerinde değil, yeri geldiği zaman sınır boylarının korunmasında, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna nerede görev varsa orada görev alan, gece gündüz demeden halkımızın hizmetinde olan kıymetli teşkilatlarımızdandır.

 

Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için halkımızla iç içe görevini yerine getirirken, aynı zamanda verdiği sosyal ve kültürel mesajlarla da halk ve devlet arasında köprü oluşturarak vatandaşlarımızın devletimize olan güveninin artmasına katkı sağlamaktadır. Köklü geçmişi, ülke sathına yayılmış teşkilatı ve kadrosu ile jandarma teşkilatı, günümüzün teknolojik gelişmelerini yakından takip ederek gücünü ve harekât yeteneğini her geçen gün arttırmakta, özverili çalışmalarıyla tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de huzur ve güven ortamının devam etmesinde çok önemli çalışmalar yürütmektedir.

 

Bugün bu topraklarda hür ve bağımsız yaşıyorsak, başımızı yastığa koyup huzurla uyuyabiliyorsak, bunu tüm güvenlik güçlerimize, özellikle şehit ve gazilerimize borçlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu düşüncelerle Jandarma Genel Komutanlığının 181. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, görevlerini başarıyla ve azimle sürdüren Jandarma Teşkilatı Mensuplarına selam ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.