Vali Karahan: "Denizli’ye Giriş Çıkışlar Yasaklandı"

GÜNDEM 03.04.2020 - 23:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Karahan: "Denizli’ye Giriş Çıkışlar Yasaklandı"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs salgınına ilişkin açıklamalarda bulundu. Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan yeni tedbirleri açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra Denizli Valisi Hasan Karahan twitter Denizli'ye giriş çıkışların yasaklandığını duyurdu.   Denizli Valisi Hasan Karahan,  twitter hesabından yaptığı açıklamayla, bu gece yarısından itibaren araçla Denizli’ye giriş ve çıkışların yasaklandığını duyurdu. “Bu gece yarısından itibaren, araçla ilimize giriş ve ilimizden çıkış durdurulmuştur. İlimizle, diğer şehirleri bağlayan yollar da kontrollere başlanacaktır. Vatandaşlarımızın dikkatine sunulur.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs salgınına ilişkin açıklamalarda bulundu. Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan yeni tedbirleri açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra Denizli Valisi Hasan Karahan twitter Denizli'ye giriş çıkışların yasaklandığını duyurdu.

 

Denizli Valisi Hasan Karahan,  twitter hesabından yaptığı açıklamayla, bu gece yarısından itibaren araçla Denizli’ye giriş ve çıkışların yasaklandığını duyurdu. “Bu gece yarısından itibaren, araçla ilimize giriş ve ilimizden çıkış durdurulmuştur. İlimizle, diğer şehirleri bağlayan yollar da kontrollere başlanacaktır. Vatandaşlarımızın dikkatine sunulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.