Vali Karahan; "Devletin Gölgesinin Eksikliği Var"

DENİZLİ 21.07.2017 - 17:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Karahan; "Devletin Gölgesinin Eksikliği Var"

Denizli İnternet Medyası, Valiler Kararnamesi ile Denizli'ye atanan Vali Hasan Karahan'ı ziyaret etti.

Denizli İnternet Medyası ile tanışma ve kentin sıkıntıları konusunda görüş alış-verişi  turlarına devam eden Vali Hasan Karahan, "Denizli devletin gölgesi altında olmadan işlerini hallediyor" dedi.   Denizli'ye geldiği  15 gün gibi kısa bir sürede bir çok incelemelerde bulunduğunu belirten Vali Karahan, bir çok ilin devletin gölgesi altında kentin sorunlarını çözmeye çalışmasına rağmen, Denizli'de bu durum daha farklı bir halde olduğunu belirtti. Karahan; " Denizli'de Sivil Toplum Kuruluşları'nın kentin sorunlarıyla yakından ilgilenerek çözmeye çalıştığını gördüm. Buda devlet adamlarının iş yükünü hafifletirken, bir taraftan da  devlet adamlarını pasifleştirmiş durumdadır.  Bu algıyı ortadan kaldırarak devlet ve Denizlili sanayici işadamları ve STK'larla birlikte hareket edip, mevcut istikrarı daha ileriye taşımak hedefimiz olacaktır" dedi.     İnternet medyası mensuplarının istek ve sektördeki sıkıntılarını da dinleyen Karahan, bu konuda hiç şüpheniz olmasın ki birlikte hareket ederek önünüzdeki engelleri  aşmanızda gerekli adımların atılmasında ve bilgi alma kolaylığı anlamında yardımcı olacağız diye belirtti.
Denizli İnternet Medyası, Valiler Kararnamesi ile Denizli'ye atanan Vali Hasan Karahan'ı ziyaret etti.

Denizli İnternet Medyası ile tanışma ve kentin sıkıntıları konusunda görüş alış-verişi  turlarına devam eden Vali Hasan Karahan, "Denizli devletin gölgesi altında olmadan işlerini hallediyor" dedi.

 

Denizli'ye geldiği  15 gün gibi kısa bir sürede bir çok incelemelerde bulunduğunu belirten Vali Karahan, bir çok ilin devletin gölgesi altında kentin sorunlarını çözmeye çalışmasına rağmen, Denizli'de bu durum daha farklı bir halde olduğunu belirtti. Karahan; " Denizli'de Sivil Toplum Kuruluşları'nın kentin sorunlarıyla yakından ilgilenerek çözmeye çalıştığını gördüm. Buda devlet adamlarının iş yükünü hafifletirken, bir taraftan da  devlet adamlarını pasifleştirmiş durumdadır.  Bu algıyı ortadan kaldırarak devlet ve Denizlili sanayici işadamları ve STK'larla birlikte hareket edip, mevcut istikrarı daha ileriye taşımak hedefimiz olacaktır" dedi.

 

 

İnternet medyası mensuplarının istek ve sektördeki sıkıntılarını da dinleyen Karahan, bu konuda hiç şüpheniz olmasın ki birlikte hareket ederek önünüzdeki engelleri  aşmanızda gerekli adımların atılmasında ve bilgi alma kolaylığı anlamında yardımcı olacağız diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.