Vali Karahan Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

DENİZLİ 24.09.2017 - 11:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Karahan Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Vali Hasan Karahan, Denizli Gençlik Merkezini ziyaret ederek, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sportif ve sosyal çalışmalarını yerinde gördü.   İncilipınar Mahallesinde bulunan Denizli Gençlik Merkezine giden Vali Karahan, merkezin hizmet alanlarında incelemelerde bulundu. Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Yılmaz ve Gençlik Lideri Selim Özür'den bilgiler alan Vali Karahan, burada eğitim gören öğrenci ve sporcularla da bir araya gelerek sohbet etti.     Ziyarette Milli Okçu Abdullah Yorulmaz'ın antrenmanını izleyen Vali Karahan, kendisi de ok attı. Milli sporcumuza çalışmalarında başarılar dileyen Vali Hasan Karahan, Denizli'nin sporun her dalında milli oyuncu yetiştirmesinin ülkemiz adına önemli olduğunu söyledi.    

Vali Hasan Karahan, Denizli Gençlik Merkezini ziyaret ederek, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sportif ve sosyal çalışmalarını yerinde gördü.

 

İncilipınar Mahallesinde bulunan Denizli Gençlik Merkezine giden Vali Karahan, merkezin hizmet alanlarında incelemelerde bulundu. Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Yılmaz ve Gençlik Lideri Selim Özür'den bilgiler alan Vali Karahan, burada eğitim gören öğrenci ve sporcularla da bir araya gelerek sohbet etti.

 

 

Ziyarette Milli Okçu Abdullah Yorulmaz'ın antrenmanını izleyen Vali Karahan, kendisi de ok attı. Milli sporcumuza çalışmalarında başarılar dileyen Vali Hasan Karahan, Denizli'nin sporun her dalında milli oyuncu yetiştirmesinin ülkemiz adına önemli olduğunu söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.