Vali Karahan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

GÜNDEM 28.08.2018 - 16:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vali Karahan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Denizli Valisi Hasan Karahan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir basın açıklaması düzenledi. Vali Karahan, "Tarihimizde bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümünde, millet olarak hep birlikte kenetlenerek, bu günü kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşamaktayız" dedi.   Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan ve her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu Kurtuluş Savaşımız, aziz milletimizin yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle bir bütün olarak hareket etmesi ve tüm imkansızlıklara ve zor şartlara rağmen aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun gösterdiği büyük cesaret ve fedakarlıklar sayesinde 30 Ağustos 1922'de büyük zaferle sonuçlanmıştır. Tarihin hiçbir döneminde, esareti kabul etmeyen Aziz Milletimiz, şartlar ne olursa olsun vatanının bütünlüğünden, bağımsızlığı ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bu eşsiz zafer ile  tüm dünyaya ispat etmiştir. Tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu cennet vatanımız üzerinde geçmişte oynanan kirli oyunların bugünlerde de devam ettiğine hep birlikte şahit oluyoruz. Tarih boyunca devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima vatanına sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, etkin, caydırıcı ve saygın bir ordu olarak; Aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğü, yüce milletimizin birliği, beraberliği, huzuru ve güvenliği için kendisine verilecek her türlü görevi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üstün vazife şuuru ve heyecanı, sarsılmaz bir azim ve iradeyle yerine getirmeye devam edecektir. Bugün bizlere düşen ise bütün yokluklara ve zorluklara rağmen kazanılan bu eşsiz zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimize, birlik ve beraberlik içinde bin yıldan buyana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla sahip çıkmak ve ülkemizi her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün Kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Kurtuluş Destanının zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 96. yılı vesilesiyle Denizli Halkı’nın ve Şanlı Ordumuzun tüm mensuplarının Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.      

Denizli Valisi Hasan Karahan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir basın açıklaması düzenledi. Vali Karahan, "Tarihimizde bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümünde, millet olarak hep birlikte kenetlenerek, bu günü kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşamaktayız" dedi.

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan ve her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu Kurtuluş Savaşımız, aziz milletimizin yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle bir bütün olarak hareket etmesi ve tüm imkansızlıklara ve zor şartlara rağmen aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun gösterdiği büyük cesaret ve fedakarlıklar sayesinde 30 Ağustos 1922'de büyük zaferle sonuçlanmıştır.

Tarihin hiçbir döneminde, esareti kabul etmeyen Aziz Milletimiz, şartlar ne olursa olsun vatanının bütünlüğünden, bağımsızlığı ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bu eşsiz zafer ile  tüm dünyaya ispat etmiştir.

Tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu cennet vatanımız üzerinde geçmişte oynanan kirli oyunların bugünlerde de devam ettiğine hep birlikte şahit oluyoruz. Tarih boyunca devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima vatanına sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, etkin, caydırıcı ve saygın bir ordu olarak; Aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğü, yüce milletimizin birliği, beraberliği, huzuru ve güvenliği için kendisine verilecek her türlü görevi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üstün vazife şuuru ve heyecanı, sarsılmaz bir azim ve iradeyle yerine getirmeye devam edecektir.

Bugün bizlere düşen ise bütün yokluklara ve zorluklara rağmen kazanılan bu eşsiz zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimize, birlik ve beraberlik içinde bin yıldan buyana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla sahip çıkmak ve ülkemizi her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün Kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Kurtuluş Destanının zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 96. yılı vesilesiyle Denizli Halkı’nın ve Şanlı Ordumuzun tüm mensuplarının Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.