Vali Karahan, İnşaat Halindeki PAÜ Yurt İnşaatında İncelemede Bulundu

EĞİTİM 13.11.2019 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Karahan, İnşaat Halindeki PAÜ Yurt İnşaatında İncelemede Bulundu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) yerleşkesinde 118 bin 97 metrekare alanda inşaatı devam eden 2 bin yatak kapasiteli yurt inşaatında Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile birlikte incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan çalışmalar hakkında proje mühendislerinden bilgi aldı.     Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kredi ve Yurt Hizmetleri Denizli’de yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Kınıklı Mahallesinde bulunan üniversite yerleşkesi içinde 118 bin 97 metrekare  yüzölçümlü alanda yurt kampüsü inşaatları devam ediyor. İki etap halinde yapılan yurt inşaatında ilk etapta iki yurt bloğu, bir sosyal tesis ve bir idari bina yer alıyor. İki özel şirketin taahhüdünde devam eden inşaat alanında Denizli Valisi Hasan Karahan incelemelerde bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile proje mühendislerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Karahan, inşaatı devam eden yurt bloklarını gezdi.     2000 YATAK KAPASİTELİ OLACAK     İlk etap yurt inşaatının 30 Eylül 2020’de tamamlanacağı açıklanırken, ikinci etap ve tüm birimleriyle tesisin 2022 yılı Şubat ayında hizmete gireceği kaydedildi. Tesis hizmete açıldığında 7 yurt bloğunda toplam 2000 yatak kapasitesiyle üniversite öğrencilerini ağırlayacak.        

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) yerleşkesinde 118 bin 97 metrekare alanda inşaatı devam eden 2 bin yatak kapasiteli yurt inşaatında Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile birlikte incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan çalışmalar hakkında proje mühendislerinden bilgi aldı.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kredi ve Yurt Hizmetleri Denizli’de yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Kınıklı Mahallesinde bulunan üniversite yerleşkesi içinde 118 bin 97 metrekare  yüzölçümlü alanda yurt kampüsü inşaatları devam ediyor. İki etap halinde yapılan yurt inşaatında ilk etapta iki yurt bloğu, bir sosyal tesis ve bir idari bina yer alıyor. İki özel şirketin taahhüdünde devam eden inşaat alanında Denizli Valisi Hasan Karahan incelemelerde bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile proje mühendislerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Karahan, inşaatı devam eden yurt bloklarını gezdi.

 

 

2000 YATAK KAPASİTELİ OLACAK

 

 

İlk etap yurt inşaatının 30 Eylül 2020’de tamamlanacağı açıklanırken, ikinci etap ve tüm birimleriyle tesisin 2022 yılı Şubat ayında hizmete gireceği kaydedildi. Tesis hizmete açıldığında 7 yurt bloğunda toplam 2000 yatak kapasitesiyle üniversite öğrencilerini ağırlayacak.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.