Vali Karahan, Pamukkale Jandarma Komutanlığını Ziyaret Etti

DENİZLİ 16.10.2017 - 12:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Karahan, Pamukkale Jandarma Komutanlığını Ziyaret Etti

Vali Hasan Karahan, Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada görev yapan askerlere görevlerinde başarı ve kolaylık diledi.   Sabah saatlerinde askerleri ziyaret eden Vali Hasan Karahan, ilçedeki asayiş durumu ve yapılan güvenlik uygulamaları hakkında bilgiler aldı. Görevli güvenlik güçleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Vali Karahan, askerlere görevlerinde başarı ve kolaylık diledi. 

Vali Hasan Karahan, Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada görev yapan askerlere görevlerinde başarı ve kolaylık diledi.

 

Sabah saatlerinde askerleri ziyaret eden Vali Hasan Karahan, ilçedeki asayiş durumu ve yapılan güvenlik uygulamaları hakkında bilgiler aldı. Görevli güvenlik güçleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Vali Karahan, askerlere görevlerinde başarı ve kolaylık diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.