Vali Karahan: Yatırımların zamanında tamamlanmasını istiyor

DENİZLİ 11.07.2018 - 16:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vali Karahan: Yatırımların zamanında tamamlanmasını istiyor

Denizli Valisi Hasan Karahan, sık sık yerinde incelediği kamu yatırımlarının zamanında bitirilmesi için kaymakamlar ve yatırımcı kurumların il müdürleri ile bir araya geldi.   Denizli Valisi Hasan Karahan, kaymakamlar ve yatırımcı kurumların il müdürleri ile bir araya geldi. Polisevinde düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahan, vali yardımcıları, kaymakamlar ile yatırımcı kamu kurumlarının il müdürleri katıldı. Toplantıda; yatırımcı Kurumların İl Müdürleri, İlimiz merkez ve ilçelerimizde gerçekleşen yatırımların son durumları hakkında bilgiler verdi. Vali Hasan Karahan, kamu yatırımlarının takip edilerek geciktirilmeden öngörülen zamanda tamamlanması talimatını verdi.  

Denizli Valisi Hasan Karahan, sık sık yerinde incelediği kamu yatırımlarının zamanında bitirilmesi için kaymakamlar ve yatırımcı kurumların il müdürleri ile bir araya geldi.

 

Denizli Valisi Hasan Karahan, kaymakamlar ve yatırımcı kurumların il müdürleri ile bir araya geldi. Polisevinde düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahan, vali yardımcıları, kaymakamlar ile yatırımcı kamu kurumlarının il müdürleri katıldı. Toplantıda; yatırımcı Kurumların İl Müdürleri, İlimiz merkez ve ilçelerimizde gerçekleşen yatırımların son durumları hakkında bilgiler verdi. Vali Hasan Karahan, kamu yatırımlarının takip edilerek geciktirilmeden öngörülen zamanda tamamlanması talimatını verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.