Vali Karahan : Zehirlenen 134 kişi halen hastanelerde yatıyor

SAĞLIK 04.09.2018 - 10:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vali Karahan : Zehirlenen 134 kişi halen hastanelerde yatıyor

Denizli Valisi Hasan Karahan'ın yaptığı yazılı basın açıklamasına göre, sünnet düğününde gıda zehirlenmesinden dolayı hastanelere yapılan başvurulardan 316 kişiden 134'ü  halen çeşitli hastanelerin acil ve yataklı servislerinde tedavilerine devam edildiği açıklandı.     Denizli'de bir sünnet düğününde birç kişi zehirlenerek hastanelere başvurdu. Denizli Valisi Hasan Uysal, konu ile ilgili yazılı basın açıklaması düzenledi. Vali Karahan'ın yazılı basın açıklamasında şunlara yer verildi: "2 Eylül 2018 tarihinde yapılan sünnet düğünündeki yemek sonrası, düğünde yemek yiyen kişiler 3 Eylül sabahı itibariyle ishal, bulantı, kusma, karın ağrısı ve ateş şikâyetleri ile hastanelere başvuru yapmaya başlamıştır. 04.09.2018 tarihinin ilk saatlerinde bu şikâyetlerle kamu ve özel hastanelere başvuran kişi sayısı 316’ya ulaşmış olup, bunlardan şu ana kadar 182 kişi ayaktan taburcu edilmiş, 134 kişinin de tedavisi hastanelerimizin acil ve yataklı servislerinde devam etmektedir. Bugün sabah saatlerinden itibaren olay ile ilgili yeni bir vaka başvurusu bulunmamaktadır. Hastaların genel durumu iyi olup, gerekli takipler yapılmakla birlikte konu ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarınca gerekli inceleme ve soruşturmanın yapılması için talimat verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.      

Denizli Valisi Hasan Karahan'ın yaptığı yazılı basın açıklamasına göre, sünnet düğününde gıda zehirlenmesinden dolayı hastanelere yapılan başvurulardan 316 kişiden 134'ü  halen çeşitli hastanelerin acil ve yataklı servislerinde tedavilerine devam edildiği açıklandı.

 

 

Denizli'de bir sünnet düğününde birç kişi zehirlenerek hastanelere başvurdu. Denizli Valisi Hasan Uysal, konu ile ilgili yazılı basın açıklaması düzenledi. Vali Karahan'ın yazılı basın açıklamasında şunlara yer verildi: "2 Eylül 2018 tarihinde yapılan sünnet düğünündeki yemek sonrası, düğünde yemek yiyen kişiler 3 Eylül sabahı itibariyle ishal, bulantı, kusma, karın ağrısı ve ateş şikâyetleri ile hastanelere başvuru yapmaya başlamıştır. 04.09.2018 tarihinin ilk saatlerinde bu şikâyetlerle kamu ve özel hastanelere başvuran kişi sayısı 316’ya ulaşmış olup, bunlardan şu ana kadar 182 kişi ayaktan taburcu edilmiş, 134 kişinin de tedavisi hastanelerimizin acil ve yataklı servislerinde devam etmektedir. Bugün sabah saatlerinden itibaren olay ile ilgili yeni bir vaka başvurusu bulunmamaktadır. Hastaların genel durumu iyi olup, gerekli takipler yapılmakla birlikte konu ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarınca gerekli inceleme ve soruşturmanın yapılması için talimat verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.