Vali Kocatepe Veda Etti

GÜNDEM 15.06.2016 - 14:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Vali Kocatepe Veda Etti

denizli haber / denizli 20 haber / Vali Kocatepe Veda Etti

65. Hükümetin Kurulması ve Binali Yıldırım'ın Başbakan olarak göreve başlamasının ardından Valiler Kararnamesi'nde merkeze alınan 22 validen biri olan Vali Şükrü Kocatepe bugün Denizli’ye veda etti. Denizli’ye 24 Eylül 2014 tarihinde atanan Vali Şükrü Kocatepe, yeni hükümetin kurulması ile yayımlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alındı. Kocatepe’yi uğurlamaya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Vali Yardımcıları, Kurum Müdürleri, Denizli protokolü ve valilik çalışanları katıldı. Uğurlamaya gelen herkesle toplu fotoğraf çekildikten sonra duygusal anlar yaşandı. Vedalaşma töreninde katılımcılarla tek tek vedalaşarak helallik istedi. Vedalaşma töreninin ardından Vali Kocatepe makam aracına binerek Denizli'den ayrıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / Vali Kocatepe Veda Etti

65. Hükümetin Kurulması ve Binali Yıldırım'ın Başbakan olarak göreve başlamasının ardından Valiler Kararnamesi'nde merkeze alınan 22 validen biri olan Vali Şükrü Kocatepe bugün Denizli’ye veda etti.

Denizli’ye 24 Eylül 2014 tarihinde atanan Vali Şükrü Kocatepe, yeni hükümetin kurulması ile yayımlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alındı.

Kocatepe’yi uğurlamaya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Vali Yardımcıları, Kurum Müdürleri, Denizli protokolü ve valilik çalışanları katıldı.

Uğurlamaya gelen herkesle toplu fotoğraf çekildikten sonra duygusal anlar yaşandı. Vedalaşma töreninde katılımcılarla tek tek vedalaşarak helallik istedi. Vedalaşma töreninin ardından Vali Kocatepe makam aracına binerek Denizli'den ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.