Vatandaşlardan Hastaneye Dijital Panoramik Diş röntgen cihazı bağışlandı

GÜNDEM 28.03.2017 - 17:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vatandaşlardan Hastaneye Dijital Panoramik Diş röntgen cihazı bağışlandı

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Çal Devlet Hastanesi’ne hayırsever vatandaşlar tarafından Dijital Panaromik Diş Röntgen Cihazı bağışında bulunuldu.

Çal Devlet Hastanesi’nde düzenlenen cihaz bağış törenine Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk,  ilçe protokol üyeleri, mahalle muhtarları ve hayırsever aileler katıldı. Törende Hayırsever Hasan Erdoğan,  Tarha Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Tic. Ltd. Şti. ve Adalya Dış Ticaret İthalat Ltd. Şti. tarafından alınan Dijital Panoramik Diş Röntgen Cihazı hastaneye bağışlandı. Bu cihazla birlikte Çal’da diş ve çenede oluşabilecek birçok  problem tek bir filmde görülecek ve bu sayede tedavi planlaması daha hızlı ve eksiksiz biçimde yapılabilecek.     Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk son iki yılda Çal Devlet Hastanesi’nde bir takım düzenlemeler yaptıklarını, bu düzenlemelerin yanında hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan bağışların hastane  adına son derece önemli olduğuna değindi. Öztürk: “ Göreve geldiğimiz günden bu yana Çal Devlet Hastanemizde iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Bunlara bakacak olursak hastanemizde röntgen biriminin odaları yeniden dizayn edilerek mevcut röntgen cihazı digitalize edildi.  Laboratuar birimimiz günümüz standartlarında hizmet vermek için yenilendi.  Laboratuar düzenlemesiyle birlikte gaita ve idrar mikrobiyoloji laboratuarı ayrıldı. Kanın içindeki şekilli elementleri ayırmaya yarayan santrifüj cihazı en son teknolojik cihazla değiştirildi.   Ameliyathanede eksik olan cihazlar tamamlandı.  Sterilizasyon ünitesi dizayn edilerek hizmete geçirildi.  Engelli vatandaşlara yönelik tüm altyapı hizmetleri yeniden düzenlenerek hastanemiz yüzde 90 üzerinde ulaşılabilir duruma getirildi. Bizim yaptığımız düzenlemelerin yanında sizin de bize destek vererek hastanemize cihaz bağışında bulunmanız bizleri ayrıca mutlu ediyor. Değerli hayırseverimiz Hasan Erdoğan,  Tarha Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Tic. Ltd. Şti. ve Adalya Dış Ticaret İthalat Ltd. Şti. temsilcilerine Dijital Panoramik Diş Röntgen Cihazı alarak bağışlamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Çal Kaymakamlığımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hastanemize hayırlı olsun” dedi.     Çal Kaymakamı Yusuf  Durani Dinç de cihazın alımında emeği geçen herkese çok teşekkür ederek: “Başhekimimiz bizi ziyaret etti ve Dijital Panoramik Diş Röntgen Cihazının alınmasının hastane adına elzem olduğunu söyledi. Biz de hemen hayırsever vatandaşlarımızla görüşerek cihazın alımına katkı sağladık. Biz bugün bu tabloda olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde yürürsek Çal’ı daha da iyi yerlere getiririz. Cihazımız Çal halkına hayırlı olsun” dedi.     Konuşmalardan sonra bağışçılara Çal Kaymakamı Yusuf  Durani Dinç ve Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk tarafından plaket verildi. 
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Çal Devlet Hastanesi’ne hayırsever vatandaşlar tarafından Dijital Panaromik Diş Röntgen Cihazı bağışında bulunuldu.

Çal Devlet Hastanesi’nde düzenlenen cihaz bağış törenine Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk,  ilçe protokol üyeleri, mahalle muhtarları ve hayırsever aileler katıldı. Törende Hayırsever Hasan Erdoğan,  Tarha Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Tic. Ltd. Şti. ve Adalya Dış Ticaret İthalat Ltd. Şti. tarafından alınan Dijital Panoramik Diş Röntgen Cihazı hastaneye bağışlandı. Bu cihazla birlikte Çal’da diş ve çenede oluşabilecek birçok  problem tek bir filmde görülecek ve bu sayede tedavi planlaması daha hızlı ve eksiksiz biçimde yapılabilecek.

 

 

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk son iki yılda Çal Devlet Hastanesi’nde bir takım düzenlemeler yaptıklarını, bu düzenlemelerin yanında hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan bağışların hastane  adına son derece önemli olduğuna değindi. Öztürk: “ Göreve geldiğimiz günden bu yana Çal Devlet Hastanemizde iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Bunlara bakacak olursak hastanemizde röntgen biriminin odaları yeniden dizayn edilerek mevcut röntgen cihazı digitalize edildi.  Laboratuar birimimiz günümüz standartlarında hizmet vermek için yenilendi.  Laboratuar düzenlemesiyle birlikte gaita ve idrar mikrobiyoloji laboratuarı ayrıldı. Kanın içindeki şekilli elementleri ayırmaya yarayan santrifüj cihazı en son teknolojik cihazla değiştirildi.

 

Ameliyathanede eksik olan cihazlar tamamlandı.  Sterilizasyon ünitesi dizayn edilerek hizmete geçirildi.  Engelli vatandaşlara yönelik tüm altyapı hizmetleri yeniden düzenlenerek hastanemiz yüzde 90 üzerinde ulaşılabilir duruma getirildi. Bizim yaptığımız düzenlemelerin yanında sizin de bize destek vererek hastanemize cihaz bağışında bulunmanız bizleri ayrıca mutlu ediyor. Değerli hayırseverimiz Hasan Erdoğan,  Tarha Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Tic. Ltd. Şti. ve Adalya Dış Ticaret İthalat Ltd. Şti. temsilcilerine Dijital Panoramik Diş Röntgen Cihazı alarak bağışlamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Çal Kaymakamlığımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hastanemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

Çal Kaymakamı Yusuf  Durani Dinç de cihazın alımında emeği geçen herkese çok teşekkür ederek: “Başhekimimiz bizi ziyaret etti ve Dijital Panoramik Diş Röntgen Cihazının alınmasının hastane adına elzem olduğunu söyledi. Biz de hemen hayırsever vatandaşlarımızla görüşerek cihazın alımına katkı sağladık. Biz bugün bu tabloda olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde yürürsek Çal’ı daha da iyi yerlere getiririz. Cihazımız Çal halkına hayırlı olsun” dedi.

 

 

Konuşmalardan sonra bağışçılara Çal Kaymakamı Yusuf  Durani Dinç ve Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk tarafından plaket verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.