Vefa Sosyal Araçları Dezenfekte Edildi

DENİZLİ 27.03.2020 - 13:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vefa Sosyal Araçları Dezenfekte Edildi

Çameli Belediyesi, Korona virüs salgınının önüne geçmek amacıyla ilçe genelinde yürüttüğü dezenfekte çalışmalarına; bugün de önceden planlanmış noktalarla devam etti. Ahte Vefa kapsamında Vefa araçları dezenfekte edilerek hijyenleri sağlandı.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “İlçemizde şimdiye kadar, okullar, kahvehaneler, esnaflarımız, akaryakıt istasyonları camiler, devlet hastanesi sağlık ocakları, kamu kurum binaları, pazaryerleri, otobüsler, taksiler, faaliyet gösteren tüm iş yerleri ile virüslerin yayılma ihtimali yüksek olan kalabalık alanlarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdik. Bugün ilçemizde kurulan Vefa sosyal destek grubu araçların içini ve dış unsurlarını dezenfekte edildi.     GÖREV ÖNCESİ VE SONRASI DEZENFEKTE EDİLİYOR Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilçemizde kurulan "Vefa Sosyal Destek Grupları", İlçe genelinde 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçlarını karşılayan ekiplerin araçları her görev sonrası Belediyemiz dezenfekte ekibi tarafından ilaçlanıyor” dedi.    

Çameli Belediyesi, Korona virüs salgınının önüne geçmek amacıyla ilçe genelinde yürüttüğü dezenfekte çalışmalarına; bugün de önceden planlanmış noktalarla devam etti. Ahte Vefa kapsamında Vefa araçları dezenfekte edilerek hijyenleri sağlandı.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “İlçemizde şimdiye kadar, okullar, kahvehaneler, esnaflarımız, akaryakıt istasyonları camiler, devlet hastanesi sağlık ocakları, kamu kurum binaları, pazaryerleri, otobüsler, taksiler, faaliyet gösteren tüm iş yerleri ile virüslerin yayılma ihtimali yüksek olan kalabalık alanlarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdik. Bugün ilçemizde kurulan Vefa sosyal destek grubu araçların içini ve dış unsurlarını dezenfekte edildi.

 

 

GÖREV ÖNCESİ VE SONRASI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilçemizde kurulan "Vefa Sosyal Destek Grupları", İlçe genelinde 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçlarını karşılayan ekiplerin araçları her görev sonrası Belediyemiz dezenfekte ekibi tarafından ilaçlanıyor” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.