Veli Çıtışlı alt yapının da ‘Ağa’sı oldu

SPOR 05.01.2017 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Veli Çıtışlı alt yapının da ‘Ağa’sı oldu

Denizlispor’un ‘Ağa’ ünvanına sahip olan tek yöneticisi Veli Çıtışlı, asbaşkanlığa terfi etti. Yeşil siyahlıların sevilen yöneticisi Veli Çıtışlı, Denizlispor’un alt yapıdan sorumlu Asbaşkanlığı’na getirildi.

Çıtışlı bundan sonra alt yapının da ‘Ağa’sı olacak. Denizli ve Denizlispor’un gençlerine verdiği önemle de ön planda olan Asbaşkan Çıtışlı, bundan sonraki mesaisini gençlerin A Takıma kazandırılması için harcayacak. Çıtışlı, Denizli’de tüm oyuncuların yakın takipte olduğunun da altını çizdi.   PROJELER ÜRETİLECEK Veli Çıtışlı ismiyle daha da güçlenen alt yapı, ilin amatör takımlarında top koşturan gençler ve gençlerin aileleriyle de görüşülmeye başlandı. Asbaşkan Çıtışlı, alt yapıda da ön plana çıkan çocuklarla yakından ilgilenilmeye başlandığını ifade etti. Denizlispor’un futbol okullarını açmak gibi birçok projelerinin de olduğunu söyleyen Çıtışlı, “Bu bayrak yarışında alt yapıyı ön plana çıkartmak için elimizden geleni yapacağız. Alt yapısı olmayan kulüplerin üst yapısından bahsetmek mümkün olmaz. Bu anlayışla Denizli’de de ne kadar yetenekli oyuncu varsa izleyeceğiz. Allah çıktığımız yolda utandırmasın” dedi. 
Denizlispor’un ‘Ağa’ ünvanına sahip olan tek yöneticisi Veli Çıtışlı, asbaşkanlığa terfi etti. Yeşil siyahlıların sevilen yöneticisi Veli Çıtışlı, Denizlispor’un alt yapıdan sorumlu Asbaşkanlığı’na getirildi.

Çıtışlı bundan sonra alt yapının da ‘Ağa’sı olacak. Denizli ve Denizlispor’un gençlerine verdiği önemle de ön planda olan Asbaşkan Çıtışlı, bundan sonraki mesaisini gençlerin A Takıma kazandırılması için harcayacak. Çıtışlı, Denizli’de tüm oyuncuların yakın takipte olduğunun da altını çizdi.

 

PROJELER ÜRETİLECEK

Veli Çıtışlı ismiyle daha da güçlenen alt yapı, ilin amatör takımlarında top koşturan gençler ve gençlerin aileleriyle de görüşülmeye başlandı. Asbaşkan Çıtışlı, alt yapıda da ön plana çıkan çocuklarla yakından ilgilenilmeye başlandığını ifade etti. Denizlispor’un futbol okullarını açmak gibi birçok projelerinin de olduğunu söyleyen Çıtışlı, “Bu bayrak yarışında alt yapıyı ön plana çıkartmak için elimizden geleni yapacağız. Alt yapısı olmayan kulüplerin üst yapısından bahsetmek mümkün olmaz. Bu anlayışla Denizli’de de ne kadar yetenekli oyuncu varsa izleyeceğiz. Allah çıktığımız yolda utandırmasın” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.