Voleybolun Şampiyonları Belli Oldu

SPOR 10.01.2017 - 09:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Voleybolun Şampiyonları Belli Oldu

Denizli'de Okul Sporları Voleybol İl Birinciliğinde AYDEM Fen Lisesi zafere uzanmasını bildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Voleybol İl Birinciliği Genç Kızlar B kategorisinde yarı final mücadeleleri çekişmeli müsabakalara sahne oldu.     Finalde Adına Yakışır Mücadele Vardı Final müsabakalarında karşı karşıya gelen Aydem Fen Lisesi ve Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi muhteşem seyirci önünde finalin adına yakışır bir mücadele ortaya koydular. Tie Break seti ile 3-2 kazanan Aydem Fen Lisesi 1.’lik kürsüsüne yerleşirken ödülünü Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’dan aldı. Turnuvayı 2.’lik ile tamamlayan Mustafa Kaynak AL ödülünü Okul Müdürü İbrahim Arçay’dan, 3.’lük kürsüsüne oturan Buldan Ali Tunaboylu AL’nin ödülünü Okul Sporları İl Temsilcisi Mustafa Bayrakçı verdi. Turnuvayı 4. olarak tamamlayan Hasan Tekin Ada AL’nin ödülünü ise Voleybol İl Temsilcisi Zafer Uğursal takdim etti.   
Denizli'de Okul Sporları Voleybol İl Birinciliğinde AYDEM Fen Lisesi zafere uzanmasını bildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Voleybol İl Birinciliği Genç Kızlar B kategorisinde yarı final mücadeleleri çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

 

 

Finalde Adına Yakışır Mücadele Vardı

Final müsabakalarında karşı karşıya gelen Aydem Fen Lisesi ve Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi muhteşem seyirci önünde finalin adına yakışır bir mücadele ortaya koydular. Tie Break seti ile 3-2 kazanan Aydem Fen Lisesi 1.’lik kürsüsüne yerleşirken ödülünü Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’dan aldı. Turnuvayı 2.’lik ile tamamlayan Mustafa Kaynak AL ödülünü Okul Müdürü İbrahim Arçay’dan, 3.’lük kürsüsüne oturan Buldan Ali Tunaboylu AL’nin ödülünü Okul Sporları İl Temsilcisi Mustafa Bayrakçı verdi. Turnuvayı 4. olarak tamamlayan Hasan Tekin Ada AL’nin ödülünü ise Voleybol İl Temsilcisi Zafer Uğursal takdim etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.