WeLoveDenizli oylamasında son 5 gün

BÜYÜKŞEHİR 06.10.2020 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

WeLoveDenizli oylamasında son 5 gün

WWF'nnin düzenlediği yarışmada Türkiye Şampiyonu olan Denizli Büyükşehir Belediyesinin Dünya Şampiyonluğu için mücadelesinde son 5 güne girildiğini belirten Başkan Zolan, bir kez daha herkesi sosyal medya hesaplarından #WeLoveDenizli etiketi ve https://welovecities.org/tr/denizli/  adresinden oy kullanmaya davet etti.   Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın (WWF) düzenlediği Tek Dünya Kentleri Yarışması’nda Türkiye Şampiyonu olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, dünyanın önde gelen 58 kenti arasında dünya şampiyonu olmak için mücadele ediyor. Yarışmada oylama için son 5 güne girilirken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir kez daha herkesi sosyal medya hesaplarından #WeLoveDenizli etiketi ve https://welovecities.org/tr/denizli/  adresinden oy kullanmaya davet etti. Büyükşehir Belediyesinin doğa ve çevreye bakışıyla dünyanın önde kentleri arasında yarışmasının kendilerini gururlandırdığını kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Türkiye'nin en temiz, en çevreci ve en sağlıklı kenti unvanı bulunan şehrimiz şimdi dünya şampiyonluğu yolunda ülkemizi temsil ediyor. Türkiye Şampiyonu Denizli, Dünya Şampiyonluğu için yarışıyor. İnşallah güzel sonuçlar alacağız. Tüm hemşehrilerimi ve Türkiye'yi şehrimize destek olmaya davet ediyorum."     Her gün nasıl oy kullanılır?   Denizli'nin prestijine büyük katkı sağlayacak yarışmada 11 Ekim'e dek her gün farklı platformlardan birden fazla oy kullanılabiliyor. Yarışmanın online oylaması https://welovecities.org/tr/denizli/ adresinden, sosyal medya oylaması ise Facebook, Twitter ve İnstagram hesaplarından yapılıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Facebook, İnstagram ve Twitter'dan #WeLoveDenizli etiketi ile yaptığı gönderilerin beğenip paylaşıp, yorumlayarak ve yapacağınız herhangi bir paylaşımda #WeLoveDenizli etiketini kullanarak oy verilebiliyor.     Akıllı Şehir Denizli   WWF, geçtiğimiz temmuz ayında düzenlediği Tek Dünya Kentleri Yarışması’nın Türkiye şampiyonunu Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak açıklamıştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehirlerin iklim değişikliğine olan farkındalıklarını artırmayı ve iklim değişikliği ile mücadele faaliyetlerini öne çıkarmayı hedefleyen Tek Dünya Kentleri Yarışması’nda sera gazı emisyonlarını azaltılması ve iklim değişikliğine hazırlanmak için Akıllı Şehir Uygulamalarının kullanılması uygulamaları ile öne çıkmıştı.  

WWF'nnin düzenlediği yarışmada Türkiye Şampiyonu olan Denizli Büyükşehir Belediyesinin Dünya Şampiyonluğu için mücadelesinde son 5 güne girildiğini belirten Başkan Zolan, bir kez daha herkesi sosyal medya hesaplarından #WeLoveDenizli etiketi ve https://welovecities.org/tr/denizli/  adresinden oy kullanmaya davet etti.

 

Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın (WWF) düzenlediği Tek Dünya Kentleri Yarışması’nda Türkiye Şampiyonu olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, dünyanın önde gelen 58 kenti arasında dünya şampiyonu olmak için mücadele ediyor. Yarışmada oylama için son 5 güne girilirken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir kez daha herkesi sosyal medya hesaplarından #WeLoveDenizli etiketi ve https://welovecities.org/tr/denizli/  adresinden oy kullanmaya davet etti. Büyükşehir Belediyesinin doğa ve çevreye bakışıyla dünyanın önde kentleri arasında yarışmasının kendilerini gururlandırdığını kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Türkiye'nin en temiz, en çevreci ve en sağlıklı kenti unvanı bulunan şehrimiz şimdi dünya şampiyonluğu yolunda ülkemizi temsil ediyor. Türkiye Şampiyonu Denizli, Dünya Şampiyonluğu için yarışıyor. İnşallah güzel sonuçlar alacağız. Tüm hemşehrilerimi ve Türkiye'yi şehrimize destek olmaya davet ediyorum."

 

 

Her gün nasıl oy kullanılır?

 

Denizli'nin prestijine büyük katkı sağlayacak yarışmada 11 Ekim'e dek her gün farklı platformlardan birden fazla oy kullanılabiliyor. Yarışmanın online oylaması https://welovecities.org/tr/denizli/ adresinden, sosyal medya oylaması ise Facebook, Twitter ve İnstagram hesaplarından yapılıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Facebook, İnstagram ve Twitter'dan #WeLoveDenizli etiketi ile yaptığı gönderilerin beğenip paylaşıp, yorumlayarak ve yapacağınız herhangi bir paylaşımda #WeLoveDenizli etiketini kullanarak oy verilebiliyor.

 

 

Akıllı Şehir Denizli

 

WWF, geçtiğimiz temmuz ayında düzenlediği Tek Dünya Kentleri Yarışması’nın Türkiye şampiyonunu Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak açıklamıştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehirlerin iklim değişikliğine olan farkındalıklarını artırmayı ve iklim değişikliği ile mücadele faaliyetlerini öne çıkarmayı hedefleyen Tek Dünya Kentleri Yarışması’nda sera gazı emisyonlarını azaltılması ve iklim değişikliğine hazırlanmak için Akıllı Şehir Uygulamalarının kullanılması uygulamaları ile öne çıkmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.