Whatsapp'ta Yeni Dönem

TEKNOLOJİ 22.05.2018 - 11:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Whatsapp'ta Yeni Dönem

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın birden fazla kişi ile görüntülü görüşme yapmanıza imkan veren özelliği göründü.   Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir kez daha platforma entegre ettiği yeni özelliği ile gündemde.Söz konusu yenilik WhatsApp'ta grup mesajlarını kullanan kişileri yakından ilgilendiriyor.    Geçtiğimiz haftalarda  WhatsApp gruplarına, Discord ve Slack uygulamalarındakine oldukça benzer bir özelliği entegre eden platform yine grup sohbetleri için bir süredir beklenen güncellemeyi yayınladı.Uzun süredir geliştirilmekte olan grup görüntülü görüşme özelliği hem iOS hem de Android'deki WhatsApp test kullanıcılarının hizmetine sunuldu.      

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın birden fazla kişi ile görüntülü görüşme yapmanıza imkan veren özelliği göründü.

 

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir kez daha platforma entegre ettiği yeni özelliği ile gündemde.Söz konusu yenilik WhatsApp'ta grup mesajlarını kullanan kişileri yakından ilgilendiriyor. 

 

Geçtiğimiz haftalarda  WhatsApp gruplarına, Discord ve Slack uygulamalarındakine oldukça benzer bir özelliği entegre eden platform yine grup sohbetleri için bir süredir beklenen güncellemeyi yayınladı.Uzun süredir geliştirilmekte olan grup görüntülü görüşme özelliği hem iOS hem de Android'deki WhatsApp test kullanıcılarının hizmetine sunuldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.