Yabancılaşmayı Bırak, Marka Şehir Olmaya Bak!

DİĞER 06.02.2017 - 08:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yabancılaşmayı Bırak, Marka Şehir Olmaya Bak!

denizli haber / denizli 20 haber / Yabancılaşmayı Bırak, Marka Şehir Olmaya Bak!

FETÖ’nün Asker elbiseli teröristleri tarafından 15 Temmuz darbe girişiminde başarılı olamayınca, Türkiye’ye karşı olan Avrupa Ülkeleri, ABD hemen taktik değiştirip ekonomiye el atmaya başladılar: Doları yükseltmeye hayatı yaşanmaz hale getirmeye çalıştılar. Türk Milleti silahlara, tanklara karşı çıktıkları gibi hemen yastık altındaki dövizleri bozdurmaya başladılar…         Türkiye de bu kadar yaşananları gördüğümüz halde, döviz yerine her türlü alışverişlerin Türk Lirasıyla yapılmaya başladığı şu günlerde yabancı merakını içimizden, dükkânların tabelalarından bir türlü aşağıya indirilemiyor. Türkiye düşmanlarının nesine merak sarıyoruz gelin hep birlikte yabancı isimli tabelaları dükkânlardan indirelim. ‘Kalkınmak’ kuru bir ifadeyle olmaz!        Bunun yolu var. Çıkarılacak ‘Milli’lik” kanunuyla tıpkı, “fizik kanunu” gibi kuralları, yolu, yöntemi var. Çarşı Pazar dolaşıyoruz.   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!  
denizli haber / denizli 20 haber / Yabancılaşmayı Bırak, Marka Şehir Olmaya Bak!

FETÖ’nün Asker elbiseli teröristleri tarafından 15 Temmuz darbe girişiminde başarılı olamayınca, Türkiye’ye karşı olan Avrupa Ülkeleri, ABD hemen taktik değiştirip ekonomiye el atmaya başladılar: Doları yükseltmeye hayatı yaşanmaz hale getirmeye çalıştılar. Türk Milleti silahlara, tanklara karşı çıktıkları gibi hemen yastık altındaki dövizleri bozdurmaya başladılar…

       

Türkiye de bu kadar yaşananları gördüğümüz halde, döviz yerine her türlü alışverişlerin Türk Lirasıyla yapılmaya başladığı şu günlerde yabancı merakını içimizden, dükkânların tabelalarından bir türlü aşağıya indirilemiyor. Türkiye düşmanlarının nesine merak sarıyoruz gelin hep birlikte yabancı isimli tabelaları dükkânlardan indirelim. ‘Kalkınmak’ kuru bir ifadeyle olmaz!
     

 Bunun yolu var. Çıkarılacak ‘Milli’lik” kanunuyla tıpkı, “fizik kanunu” gibi kuralları, yolu, yöntemi var. Çarşı Pazar dolaşıyoruz.

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.