Yağmur ve dolu Acıpayam’da etkili oldu

DENİZLİ 09.07.2020 - 07:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yağmur ve dolu Acıpayam’da etkili oldu

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, sağanak ve dolu yaşamı olumsuz etkiledi. Acıpayam’ın bazı mahallelerinde akşam saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle bazı evleri su bastı, sera ve tarlalarda da hasar meydana geldi.   Dün akşam saatlerinde bir anda bastıran yağmur ve dolu yağışı Akalan, Köke, ve Darıveren Mahallelerinde etkili oldu.  Yağış nedeniyle seralar, tütün, biber, kavun ve karpuz ekili tarlalarda maddi zarar meydana geldi. Yağış nedeniyle bazı evleri su bastı, yollar çamur deryasına döndü.     Yağış sonrası İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri zarar gören bölgede incelemede bulundu. Bugün ise zarar gören yerlerin tespit çalışmaları yapılacak. Öte yandan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ile bölgeye giderek geçmiş olsun diklerinde bulunarak bilgi aldı ve vatandaşlarla görüştüler.   Yaşanan yağış nedeniyle oluşan selde herhangi bir can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.      

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, sağanak ve dolu yaşamı olumsuz etkiledi. Acıpayam’ın bazı mahallelerinde akşam saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle bazı evleri su bastı, sera ve tarlalarda da hasar meydana geldi.

 

Dün akşam saatlerinde bir anda bastıran yağmur ve dolu yağışı Akalan, Köke, ve Darıveren Mahallelerinde etkili oldu.  Yağış nedeniyle seralar, tütün, biber, kavun ve karpuz ekili tarlalarda maddi zarar meydana geldi. Yağış nedeniyle bazı evleri su bastı, yollar çamur deryasına döndü.

 

 

Yağış sonrası İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri zarar gören bölgede incelemede bulundu. Bugün ise zarar gören yerlerin tespit çalışmaları yapılacak. Öte yandan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ile bölgeye giderek geçmiş olsun diklerinde bulunarak bilgi aldı ve vatandaşlarla görüştüler.

 

Yaşanan yağış nedeniyle oluşan selde herhangi bir can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.