Yağmura hazırlıklı olun

30.08.2016 - 14:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yağmura hazırlıklı olun

denizli haber / denizli 20 haber / Yağmura hazırlıklı olun

Yapılan son değerlendirmelere göre;  Denizli’de bugün hava sıcaklığı 18 ile 34 derece arası değişen sıcaklık görülmekte. Yarın (Çarşamba) sabah ilk saatlerden itibaren Denizli kent merkezi ve ilçelerinde hava parçalı bulutlu gözlenirken, Cuma ve Cumartesi günleri sağanak yağış bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli ve ilçelerinde hava sıcaklığının düşeceği, Cuma ve Cumartesi günleri gök gürültülü şiddetli yağış beklendiği tahmin ediliyor. Özellikle ilçelerde etkili olacağı gözlenen yağışların sebep olacağı sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda yetkililer uyarıda bulundu.   Denizli’de 5 Günlük Hava raporu ise şöyle;  
denizli haber / denizli 20 haber / Yağmura hazırlıklı olun

Yapılan son değerlendirmelere göre;  Denizli’de bugün hava sıcaklığı 18 ile 34 derece arası değişen sıcaklık görülmekte. Yarın (Çarşamba) sabah ilk saatlerden itibaren Denizli kent merkezi ve ilçelerinde hava parçalı bulutlu gözlenirken, Cuma ve Cumartesi günleri sağanak yağış bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli ve ilçelerinde hava sıcaklığının düşeceği, Cuma ve Cumartesi günleri gök gürültülü şiddetli yağış beklendiği tahmin ediliyor. Özellikle ilçelerde etkili olacağı gözlenen yağışların sebep olacağı sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda yetkililer uyarıda bulundu.

 

Denizli’de 5 Günlük Hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.