Yaka Mahallesine İki Park Birden

DENİZLİ 28.10.2016 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yaka Mahallesine İki Park Birden

denizli haber / denizli 20 haber / Yaka Mahallesine İki Park Birden

Tavas Belediyesi, “Temiz Çevre, Refah Tavas” anlayışı doğrultusunda yeşil alanları arttırmaya ve vatandaşların daha iyi vakit geçirebilecekleri yeni parklar yapmaya devam ediyor.   Tavas Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışmalarla ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırılıyor. Merkez ve mahallelerde yaşam kalitesini arttırmak amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Yaka mahallesine iki park birden yapıldı.   Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan, Ahi Halil Parkı ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı, Yaka Mahallesi’nin estetiğini değiştirdi. Yapılan çalışmalarla ailelerin çocuklarıyla birlikte daha verimli vakit geçirmeleri, spor yapabilmeleri ve sosyal yaşam alanlarını en iyi şekilde kullanmaları amaçlanmaktadır. Park Bahçeler Müdürü İlker Şaraldı tarafından yapılan açıklamada, “Çocuklarımızın güvenli oyun alanlarına sahip olmaları, vatandaşlarımızın kolayca spor alanlarına erişimi ve aynı zamanda şehrin nefes almasına, estetik dokusuna katkı sağlamak adına mahallelerimizde yeni park yapım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Yaka Mahallesine İki Park Birden

Tavas Belediyesi, “Temiz Çevre, Refah Tavas” anlayışı doğrultusunda yeşil alanları arttırmaya ve vatandaşların daha iyi vakit geçirebilecekleri yeni parklar yapmaya devam ediyor.

 

Tavas Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışmalarla ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırılıyor. Merkez ve mahallelerde yaşam kalitesini arttırmak amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Yaka mahallesine iki park birden yapıldı.

 

Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan, Ahi Halil Parkı ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı, Yaka Mahallesi’nin estetiğini değiştirdi. Yapılan çalışmalarla ailelerin çocuklarıyla birlikte daha verimli vakit geçirmeleri, spor yapabilmeleri ve sosyal yaşam alanlarını en iyi şekilde kullanmaları amaçlanmaktadır.

Park Bahçeler Müdürü İlker Şaraldı tarafından yapılan açıklamada, “Çocuklarımızın güvenli oyun alanlarına sahip olmaları, vatandaşlarımızın kolayca spor alanlarına erişimi ve aynı zamanda şehrin nefes almasına, estetik dokusuna katkı sağlamak adına mahallelerimizde yeni park yapım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.