Yalçın “Tüm taraftarlarımıza çok ihtiyacımız olacak”

SPOR 13.12.2018 - 16:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yalçın “Tüm taraftarlarımıza çok ihtiyacımız olacak”

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın 16 Aralık pazar günü Kızılcabölük Stadı’nda oynanacak Pazarspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.   Takım olarak tamamen Pazarspor maçına odaklandıklarını belirten Ali Yalçın,’ Her takımın sezon içerisinde iniş ve çıkışları olabiliyor. Son 4 haftalık periyotta bizde bir düşüş yaşadık. Ama buna rağmen hala hedefin içinde yer alıyoruz ve bu çok önemli. Pazarspor maçını kazanarak iddiamızdan hiçbir şey kaybetmeden devre arasına girebiliriz. Hedefimiz pazar günü sahadan galibiyetle ayrılarak tatile mutlu girmek. Bu karşılaşmada da tabi ki taraftarlarımıza çok ihtiyacımız olacak. Onların desteği bizler için çok önemli. Pazarspor maçında tribünleri doldurarak bizlere sonuna kadar destek olmalarını istiyorum. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan edeceğiz.’ diye konuştu.  

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın 16 Aralık pazar günü Kızılcabölük Stadı’nda oynanacak Pazarspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Takım olarak tamamen Pazarspor maçına odaklandıklarını belirten Ali Yalçın,’ Her takımın sezon içerisinde iniş ve çıkışları olabiliyor. Son 4 haftalık periyotta bizde bir düşüş yaşadık. Ama buna rağmen hala hedefin içinde yer alıyoruz ve bu çok önemli. Pazarspor maçını kazanarak iddiamızdan hiçbir şey kaybetmeden devre arasına girebiliriz. Hedefimiz pazar günü sahadan galibiyetle ayrılarak tatile mutlu girmek. Bu karşılaşmada da tabi ki taraftarlarımıza çok ihtiyacımız olacak. Onların desteği bizler için çok önemli. Pazarspor maçında tribünleri doldurarak bizlere sonuna kadar destek olmalarını istiyorum. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan edeceğiz.’ diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.