Yalnız kalan yaşlı kadın ölü bulundu

ASAYİŞ 22.03.2018 - 14:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yalnız kalan yaşlı kadın ölü bulundu

Denizli Acıpayam İlçesi’nde evinde yalnız yaşayan yaşlı bir kadın evinde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Yukarı Mahalle Orta Cami sokakta yalnız yaşayan 92 yaşındaki Nazire Koparan evinde ölü olarak bulundu. Evinde yalnız olarak yaşayan Nazire Koparan'a oğlu telefonla ulaşamayınca komşularına haber verdi. Komşuları da dünden bu yana ortalıkta görünmediğini söylemesi üzerine Denizli'de yaşayan oğlu acil olarak annesinin evine geldi. Eve girdiğinde annesinin cansız bedeni ile karşılaştı.     İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde yaşlı kadının yaklaşık bir gün önce hayatını kaybettiğini belirledi. Yaşlı kadının kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor.   Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaynak: (Acıpayamgazetesi)

Denizli Acıpayam İlçesi’nde evinde yalnız yaşayan yaşlı bir kadın evinde ölü olarak bulundu.



Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Yukarı Mahalle Orta Cami sokakta yalnız yaşayan 92 yaşındaki Nazire Koparan evinde ölü olarak bulundu. Evinde yalnız olarak yaşayan Nazire Koparan'a oğlu telefonla ulaşamayınca komşularına haber verdi. Komşuları da dünden bu yana ortalıkta görünmediğini söylemesi üzerine Denizli'de yaşayan oğlu acil olarak annesinin evine geldi. Eve girdiğinde annesinin cansız bedeni ile karşılaştı.

 

 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde yaşlı kadının yaklaşık bir gün önce hayatını kaybettiğini belirledi. Yaşlı kadının kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor.

 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaynak: (Acıpayamgazetesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.