Yalnız yaşayan adamın ocağına ateş düştü

DENİZLİ 08.03.2017 - 07:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yalnız yaşayan adamın ocağına ateş düştü

Denizli Beyağaç İlçesi'nde meydana gelen ev yangınında yalnız yaşayan vatandaşın herşeyi kül oldu.

Denizli Beyağaç İlçesi'nde meydana gelen yangında yalnız yaşayan adamın evi, arabası ve motosikleti yandı.   Edinilen bilgiye göre, Beyağaç ilçesi Geriçam Mahallesi'nde İbrahim Ö.'ye(46) ait evde, sobandan çıkan yangında  ocağına ateş düştü. Çıkan yangında evin yanı sıra, eve yakın noktada olan arabası, motosikleti ve evde bulunan tüm eşyalar yandı. İddialara göre daha önce psikolojik tedavi gören İbrahim Ö.'nün sobayı düzensiz yaktığı, yangınında bu sebepten çıktığı belirtildi.     Evinin, arabasının ve motosikletinin çıkan yangında kullanılmaz hale gelmesi sonucu, fenalaşan İbrahim Ö. kardeşleri ve yakınları tarafından psikolojik tedavi amaçlı Servergazi Devlet Hastanesi'ne yatırıldığı belirtildi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
Denizli Beyağaç İlçesi'nde meydana gelen ev yangınında yalnız yaşayan vatandaşın herşeyi kül oldu.

Denizli Beyağaç İlçesi'nde meydana gelen yangında yalnız yaşayan adamın evi, arabası ve motosikleti yandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Beyağaç ilçesi Geriçam Mahallesi'nde İbrahim Ö.'ye(46) ait evde, sobandan çıkan yangında  ocağına ateş düştü. Çıkan yangında evin yanı sıra, eve yakın noktada olan arabası, motosikleti ve evde bulunan tüm eşyalar yandı. İddialara göre daha önce psikolojik tedavi gören İbrahim Ö.'nün sobayı düzensiz yaktığı, yangınında bu sebepten çıktığı belirtildi.

 

 

Evinin, arabasının ve motosikletinin çıkan yangında kullanılmaz hale gelmesi sonucu, fenalaşan İbrahim Ö. kardeşleri ve yakınları tarafından psikolojik tedavi amaçlı Servergazi Devlet Hastanesi'ne yatırıldığı belirtildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.