Yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu

ASAYİŞ 15.01.2017 - 18:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu

Denizli Çivril İlçesi'nde yalnız yaşayan ve iki gündür haber alınamayan yaşlı adam evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre Gürpınar mahallesinde yalnız yaşayan ve komşularının destek ve yardımları ile hayatını devam ettiren Nurettin Ümit (67) iki gün kahveye gelmediğini fark eden mahalle sakinleri şüphelenerek yaşlı adamın evine gitti.  Kapıyı açarak içeri giren mahalle sakinleri Nurettin Ümit’i yatağında hareketsiz halde bulunca jandarma ve 112 ekiplerine haber verdi.   Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde yaşlı adamın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.Nurettin Ümit’in cenazesi kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Çivril devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.   Yaşlı adamın kimsesi olmadığı ve yalnız yaşadığı belirtildi.   Kaynak: Yesilcivrigazetesi
Denizli Çivril İlçesi'nde yalnız yaşayan ve iki gündür haber alınamayan yaşlı adam evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre Gürpınar mahallesinde yalnız yaşayan ve komşularının destek ve yardımları ile hayatını devam ettiren Nurettin Ümit (67) iki gün kahveye gelmediğini fark eden mahalle sakinleri şüphelenerek yaşlı adamın evine gitti.  Kapıyı açarak içeri giren mahalle sakinleri Nurettin Ümit’i yatağında hareketsiz halde bulunca jandarma ve 112 ekiplerine haber verdi.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde yaşlı adamın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.Nurettin Ümit’in cenazesi kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Çivril devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Yaşlı adamın kimsesi olmadığı ve yalnız yaşadığı belirtildi.

 

Kaynak: Yesilcivrigazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.