Yanan Durağa Pamukkale Belediyesi Eli Değdi

PAMUKKALE 27.07.2019 - 11:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yanan Durağa Pamukkale Belediyesi Eli Değdi

Geçen ay çıkan yargında kullanılamaz hale gelen Aktepe Minibüs Durağı, Pamukkale Belediyesi tarafından yenilendi. Aktepe minibüs şoförlerini ziyaret eden Başkan Örki, yenilenen durağın açılışını yaptı. Başkan Örki, “Esnafımızın başı sıkıştığında, hemen kafasını sağa çevirdiğinde bizi görmeli. Burada da öyle oldu” dedi.   Pamukkale Belediyesi, geçen ayın 24’ünde mutfakta çıkan yangında kullanılamaz hale gelen Aktepe Minibüs Durağı’na Pamukkale Belediyesi eli değdi. Yangından hemen sonra durağa giderek incelemelerde bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gerekli çalışmanın yapılacağının sözünü vermişti. Yangının ardından Pamukkale Belediyesi ekipleri harekete geçti ve kullanılmaz halde olan binayı yıkarak alanı temizledi. Yangının izlerinin silinmesinin ardından 20 gün gibi kısa bir sürede inşaat tamamlanarak yeni bina yapıldı. Durağın hasar gören ek binası da onarılırken, tüm su ve elektrik tesisatları da yenilendi. Durağın tamamlanmasının ardından açılış töreni gerçekleşti. Törene Başkan Örkiile birlikte Aktepe Muhtarı Muhammer Karataş ve şoförler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan törende Başkan Örki, birlikte kurdeleyi keserek açılışı gerçekleşti.     “ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, açılışta yaptığı konuşmada Aktepe Minibüs Durağı’nda meydana gelen yangından dolayı geçmiş olsun dileklerini bir kez daha iletti. “Yangından dolayı durak kullanılamaz hale geldi” diyen Başkan Örki, “Bu durakta yer alan şoför esnafımız Aktepe halkının ulaşımı için fedakarca çalışıyor. Meydana gelen yangından sonra biz Pamukkale Belediyesi olarak gereken çalışmaları yaptık. Kısa sürede yepyeni bir durak hazırladık. Sizler insanlarımızı daha güvenli, daha konforlu bir şekilde ulaşmak istedikleri yerlere onlara götürmek için gayret ediyorsunuz. Sürekli risk altında yollarda araç kullanıyorsunuz. Biz de dedik ki Pamukkale Belediyesi olarak vatandaşımızın, esnafımızın yanında olmak zorundayız. Esnafımızın başı sıkıştığında, hemen kafasını sağa çevirdiğinde bizi görmeli. O gün geldiğimizde dumanı üzerinde tütüyordu yangının. Bugün ise bakıyoruz, gayet güzel bir durağa kavuşmuş bulunmaktayız. Rabbim nice afetlerden bizleri muhafaza buyursun. Buralarda yapacağınız o güzel esnaflık hizmetiyle evlerinize helalinden bol kazanç götürmeyi nasip etsin” dedi.     BAŞKAN ÖRKİ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER   Açılışın ardından Başkan Örki yeni binayı inceledi. Çok kısa bir sürede tamamlanan yeni durak ile ilgili Aktepe Minibüs Durağı üyelerinden Onur Hız, Beyhan Ercan ve  Ali Çiftçi, “24 Haziran tarihinde meydana gelen olay bizi çok üzdü. Ama Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki, daha o gün gelip yanımızda olduğunu gösterdi. Kısa sürede durağımızı eskisinden daha güzel hale getirdi. Hem Pamukkale Belediyesi’ne hem de başkanımız Avni Örki’ye çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.    

Geçen ay çıkan yargında kullanılamaz hale gelen Aktepe Minibüs Durağı, Pamukkale Belediyesi tarafından yenilendi. Aktepe minibüs şoförlerini ziyaret eden Başkan Örki, yenilenen durağın açılışını yaptı. Başkan Örki, “Esnafımızın başı sıkıştığında, hemen kafasını sağa çevirdiğinde bizi görmeli. Burada da öyle oldu” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi, geçen ayın 24’ünde mutfakta çıkan yangında kullanılamaz hale gelen Aktepe Minibüs Durağı’na Pamukkale Belediyesi eli değdi. Yangından hemen sonra durağa giderek incelemelerde bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gerekli çalışmanın yapılacağının sözünü vermişti. Yangının ardından Pamukkale Belediyesi ekipleri harekete geçti ve kullanılmaz halde olan binayı yıkarak alanı temizledi. Yangının izlerinin silinmesinin ardından 20 gün gibi kısa bir sürede inşaat tamamlanarak yeni bina yapıldı. Durağın hasar gören ek binası da onarılırken, tüm su ve elektrik tesisatları da yenilendi. Durağın tamamlanmasının ardından açılış töreni gerçekleşti. Törene Başkan Örkiile birlikte Aktepe Muhtarı Muhammer Karataş ve şoförler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan törende Başkan Örki, birlikte kurdeleyi keserek açılışı gerçekleşti.

 

 

“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, açılışta yaptığı konuşmada Aktepe Minibüs Durağı’nda meydana gelen yangından dolayı geçmiş olsun dileklerini bir kez daha iletti. “Yangından dolayı durak kullanılamaz hale geldi” diyen Başkan Örki, “Bu durakta yer alan şoför esnafımız Aktepe halkının ulaşımı için fedakarca çalışıyor. Meydana gelen yangından sonra biz Pamukkale Belediyesi olarak gereken çalışmaları yaptık. Kısa sürede yepyeni bir durak hazırladık. Sizler insanlarımızı daha güvenli, daha konforlu bir şekilde ulaşmak istedikleri yerlere onlara götürmek için gayret ediyorsunuz. Sürekli risk altında yollarda araç kullanıyorsunuz. Biz de dedik ki Pamukkale Belediyesi olarak vatandaşımızın, esnafımızın yanında olmak zorundayız. Esnafımızın başı sıkıştığında, hemen kafasını sağa çevirdiğinde bizi görmeli. O gün geldiğimizde dumanı üzerinde tütüyordu yangının. Bugün ise bakıyoruz, gayet güzel bir durağa kavuşmuş bulunmaktayız. Rabbim nice afetlerden bizleri muhafaza buyursun. Buralarda yapacağınız o güzel esnaflık hizmetiyle evlerinize helalinden bol kazanç götürmeyi nasip etsin” dedi.

 

 

BAŞKAN ÖRKİ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Açılışın ardından Başkan Örki yeni binayı inceledi. Çok kısa bir sürede tamamlanan yeni durak ile ilgili Aktepe Minibüs Durağı üyelerinden Onur Hız, Beyhan Ercan ve  Ali Çiftçi, “24 Haziran tarihinde meydana gelen olay bizi çok üzdü. Ama Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki, daha o gün gelip yanımızda olduğunu gösterdi. Kısa sürede durağımızı eskisinden daha güzel hale getirdi. Hem Pamukkale Belediyesi’ne hem de başkanımız Avni Örki’ye çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.