Yangın çıkan mağazada zarar gören ürünler zararına satılıyor

DENİZLİ 16.09.2020 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yangın çıkan mağazada zarar gören ürünler zararına satılıyor

Denizli Babadağlılar Çarşısı’nda çıkan yangında, zarar gören işletmedeki defolu ürünler zararına satışa çıkarıldı.   Denizli’de 6 Nisan sabahı, tekstil ürünlerinin perakende satışın nabzının attığı Babadağlılar Çarşısı’nda çıkan yangında, NEWHOME Tekstil satış mağazasında zarar gören defolu ürünler zararına satışa çıkarıldı. Yangının çıktığı ve büyümeden söndürülerek büyük faciadan dönülen Babadağlar Çarşısı’nda, itfaiye ekiplerinin erken müdahalesi ile yangın diğer mağazalara sıçramadan söndürüldü.     Yangın esnasında ve itfaiye ekiplerinin söndürme esnasında zarar gören ürünler işletme tarafından maliyetinin altında satışa sunuldu. Denizlili vatandaşların akın ettiği mağazada ürünler kapış kapış kapılıyor. Babadağlar İş Hanı olarak da bilinen tekstil ürünlerinin satış merkezinde NEWHOME Tekstil’de çıkan yangın sonrası zarar gören ürünler dün maliyet fiyatının altında satışa sunuldu. Denizlili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ürünler bir bir tükeniyor. İşletme tarafından başlatılan zararına satış kampanyası ürünlerin tükeneceği güne kadar devam edeceği belirtildi.  

Denizli Babadağlılar Çarşısı’nda çıkan yangında, zarar gören işletmedeki defolu ürünler zararına satışa çıkarıldı.

 

Denizli’de 6 Nisan sabahı, tekstil ürünlerinin perakende satışın nabzının attığı Babadağlılar Çarşısı’nda çıkan yangında, NEWHOME Tekstil satış mağazasında zarar gören defolu ürünler zararına satışa çıkarıldı. Yangının çıktığı ve büyümeden söndürülerek büyük faciadan dönülen Babadağlar Çarşısı’nda, itfaiye ekiplerinin erken müdahalesi ile yangın diğer mağazalara sıçramadan söndürüldü.

 

 

Yangın esnasında ve itfaiye ekiplerinin söndürme esnasında zarar gören ürünler işletme tarafından maliyetinin altında satışa sunuldu. Denizlili vatandaşların akın ettiği mağazada ürünler kapış kapış kapılıyor. Babadağlar İş Hanı olarak da bilinen tekstil ürünlerinin satış merkezinde NEWHOME Tekstil’de çıkan yangın sonrası zarar gören ürünler dün maliyet fiyatının altında satışa sunuldu. Denizlili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ürünler bir bir tükeniyor. İşletme tarafından başlatılan zararına satış kampanyası ürünlerin tükeneceği güne kadar devam edeceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.