Yangının çıkış nedeni torpil

ÇOCUK 06.07.2016 - 16:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Yangının çıkış nedeni torpil

denizli haber / denizli 20 haber / Yangının çıkış nedeni torpil

Denizli Acıpayam ilçesinde bayram nedeniyle çocukların torpil ile oyunları faciayla sonuçlandı. İki dönüm arazi zarar gördü.   Edinilen bilgilere göre, Darıveren Mahallesi Yukarı köy mevkiinde dumanların yükseldiğini gören mahalle halkı su kovaları ile yangının çıktığı araziye koştu. Çalılık alanda bir anda yükselen alevler korku ve paniğe neden oldu.   Mahalle sakinlerinin su kovaları ile müdahale ettiği yangın kısa sürede itfaiyenin gelmesiyle kontrol altına alındı. Meydana gelen yangında yaklaşık 2 dönüm arazinin zarar gördüğü belirtildi. Çıkan yangın yaklaşık 200 metre ilerisinde bulunan ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı ve soğutma çalışmalarına başlandı. Yangının ise çocukların bayram nedeniyle oynadığı torpil nedeniyle meydana geldiği iddia edildi.   Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.   Acıpayam Gazetesi.com  
denizli haber / denizli 20 haber / Yangının çıkış nedeni torpil

Denizli Acıpayam ilçesinde bayram nedeniyle çocukların torpil ile oyunları faciayla sonuçlandı. İki dönüm arazi zarar gördü.

 

Edinilen bilgilere göre, Darıveren Mahallesi Yukarı köy mevkiinde dumanların yükseldiğini gören mahalle halkı su kovaları ile yangının çıktığı araziye koştu. Çalılık alanda bir anda yükselen alevler korku ve paniğe neden oldu.

 

Mahalle sakinlerinin su kovaları ile müdahale ettiği yangın kısa sürede itfaiyenin gelmesiyle kontrol altına alındı. Meydana gelen yangında yaklaşık 2 dönüm arazinin zarar gördüğü belirtildi. Çıkan yangın yaklaşık 200 metre ilerisinde bulunan ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı ve soğutma çalışmalarına başlandı. Yangının ise çocukların bayram nedeniyle oynadığı torpil nedeniyle meydana geldiği iddia edildi.

 

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Acıpayam Gazetesi.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.