Yaralı carettta caretta tedavi altına alındı

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2018 - 09:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yaralı carettta caretta tedavi altına alındı

(İHA) - Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Sarısu mevkiinde bulunan yaralı caretta caretta tedavi için Pamukkale Üniversitesi Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine (DEKAMER) gönderildi.   Konyaaltı İlçesi, Sarısu mevkiinde bulunan yaralı caretta caretta Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Yaralı caretta caretta, özel havuza konularak Denizli Pamukkale Üniversitesi DEKAMER’de tedavi altına alındı. Tedavi altındaki caretta caretta’nın iyileştikten sonra tekrar denize bırakılacağı öğrenildi.   

(İHA) - Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Sarısu mevkiinde bulunan yaralı caretta caretta tedavi için Pamukkale Üniversitesi Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine (DEKAMER) gönderildi.

 


Konyaaltı İlçesi, Sarısu mevkiinde bulunan yaralı caretta caretta Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Yaralı caretta caretta, özel havuza konularak Denizli Pamukkale Üniversitesi DEKAMER’de tedavi altına alındı. Tedavi altındaki caretta caretta’nın iyileştikten sonra tekrar denize bırakılacağı öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.