Yaralı polisimiz dualarınızı bekliyor!

DENİZLİ 01.04.2017 - 10:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yaralı polisimiz dualarınızı bekliyor!

Denizli'de dün çevik kuvvet ekibini taşıyan minibüs, otomobille çarpışmış, 7'si polis 9 kişi yaralanmıştı. Kazada ağır yaralı olan 1 polis memuru yattığı yoğun bakımda dua bekliyor.

Kaza, dün saat 06.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi Şirinköy Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne ait otomobil ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polisleri taşıyan minibüs çarpıştı. Kazada polislerin bulunduğu minibüs devrildi. 1'i ağır 7'si polis 9 kişi yaralandı. Meydana gelen kaza sonrası yaralıları ambulanslarla Denizli Devlet  Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   AĞIR YARALI POLİS DUALARINIZI BEKLİYOR   Kazada ağır yaralanan Ramazan A. isimli polis memuru Denizli Servergazi Hastanesi'nde  yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Sosyal medyada yaralı polis memuru için dua istendi. Yaralı polisin bir hafta önce göreve başladığı ve meydana gelen kaza soncu 3 kez ameliyata alındığı ve hala yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi. Ağır yaralı polisimiz için Denizlili vatandaşlarımızındın dua bekleyen yakınları ve arkadaşları durumunun kritik olduğunu ve  48 saatin çok önemli olduğunu dile getirildi.   Denizli20haber ekibi olarak ağır yaralı polisimize Allah'tan acil şifalar diliyor. Başta ailesine, arkadaşlarına ve tüm Türk Milletine bağışlamasını Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz.
Denizli'de dün çevik kuvvet ekibini taşıyan minibüs, otomobille çarpışmış, 7'si polis 9 kişi yaralanmıştı. Kazada ağır yaralı olan 1 polis memuru yattığı yoğun bakımda dua bekliyor.

Kaza, dün saat 06.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi Şirinköy Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne ait otomobil ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polisleri taşıyan minibüs çarpıştı. Kazada polislerin bulunduğu minibüs devrildi. 1'i ağır 7'si polis 9 kişi yaralandı.


Meydana gelen kaza sonrası yaralıları ambulanslarla Denizli Devlet  Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

AĞIR YARALI POLİS DUALARINIZI BEKLİYOR

 

Kazada ağır yaralanan Ramazan A. isimli polis memuru Denizli Servergazi Hastanesi'nde  yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Sosyal medyada yaralı polis memuru için dua istendi. Yaralı polisin bir hafta önce göreve başladığı ve meydana gelen kaza soncu 3 kez ameliyata alındığı ve hala yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi. Ağır yaralı polisimiz için Denizlili vatandaşlarımızındın dua bekleyen yakınları ve arkadaşları durumunun kritik olduğunu ve  48 saatin çok önemli olduğunu dile getirildi.

 

Denizli20haber ekibi olarak ağır yaralı polisimize Allah'tan acil şifalar diliyor. Başta ailesine, arkadaşlarına ve tüm Türk Milletine bağışlamasını Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.