Yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturuyorlar!

DENİZLİ 17.01.2018 - 10:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturuyorlar!

Denizli’de bir platform grubu var ki ihtiyaç sahiplerinin umudu haline geldi.  İsmi açıklanmayan bir gönüllü yardımsever iş adamı tarafından desteklenen, Denizli Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu birçok şeyin üstesinden gelerek, her gün onlarca ihtiyaç sahibinin derdine derman, yarasına merhem oluyor.   Sağ elin verdiğini sol el görmemelidir hadisine istinaden yardımlar titizlikle yürütülüyor. Platformun amacı, ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, yardımseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi görerek onları buluşturuyor. Yapılan yardımlarda ihtiyaç sahipleri istenmedikleri sürece asla ifşa edilmiyor. Müsaade edenler ise teşvik ve örnek olmak adına grupta paylaşılıyor. Kimsesiz yardıma muhtaç ailelere gıda, giyim, ev ihtiyaçları ve yakacak türü yardımlar yapılıyor. Vatandaşlardan az kullanılmış veya fazla bulunan eşyalarını bir arada toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıran grup aynı zamanda toplu olarak da yeni eşyalar dağıtıyor. Grupta asla para istenmediği ve para vermesi de alması da yasak olduğu belirtildi.     9 OKULDA YARDIM Denizli Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu Grubu, yine örnek bir davranış sergileyerek, Çameli ilçesinde belirlenen 9 köy okulunda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve mont dağıttı. Yine Çameli’de tespit edilen bir kısım ailelere de gıda yardımında bulunuldu. Platform yöneticileri, “Bir güzel günüde böyle bitirdik. Yorulduğumuza değdi mi? Değdi.. Bir çocuk gülerse dünya gülüyormuş gerçekten, burada bunu anladık” dediler.   YARDIM EDEBİLİRSİNİZ! Denizlili yardımsever vatandaşların, kullanmadıkları ve ihtiyaç fazlası eşyalarını, aynı zamanda yardım etmek istedikleri her konuda Denizli Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu yöneticileri ile irtibata geçebilirler.      

Denizli’de bir platform grubu var ki ihtiyaç sahiplerinin umudu haline geldi.  İsmi açıklanmayan bir gönüllü yardımsever iş adamı tarafından desteklenen, Denizli Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu birçok şeyin üstesinden gelerek, her gün onlarca ihtiyaç sahibinin derdine derman, yarasına merhem oluyor.

 

Sağ elin verdiğini sol el görmemelidir hadisine istinaden yardımlar titizlikle yürütülüyor. Platformun amacı, ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, yardımseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi görerek onları buluşturuyor. Yapılan yardımlarda ihtiyaç sahipleri istenmedikleri sürece asla ifşa edilmiyor. Müsaade edenler ise teşvik ve örnek olmak adına grupta paylaşılıyor. Kimsesiz yardıma muhtaç ailelere gıda, giyim, ev ihtiyaçları ve yakacak türü yardımlar yapılıyor. Vatandaşlardan az kullanılmış veya fazla bulunan eşyalarını bir arada toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıran grup aynı zamanda toplu olarak da yeni eşyalar dağıtıyor. Grupta asla para istenmediği ve para vermesi de alması da yasak olduğu belirtildi.

 

 

9 OKULDA YARDIM

Denizli Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu Grubu, yine örnek bir davranış sergileyerek, Çameli ilçesinde belirlenen 9 köy okulunda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve mont dağıttı. Yine Çameli’de tespit edilen bir kısım ailelere de gıda yardımında bulunuldu. Platform yöneticileri, “Bir güzel günüde böyle bitirdik. Yorulduğumuza değdi mi? Değdi.. Bir çocuk gülerse dünya gülüyormuş gerçekten, burada bunu anladık” dediler.

 

YARDIM EDEBİLİRSİNİZ!

Denizlili yardımsever vatandaşların, kullanmadıkları ve ihtiyaç fazlası eşyalarını, aynı zamanda yardım etmek istedikleri her konuda Denizli Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu yöneticileri ile irtibata geçebilirler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.