Yarışmanın birincisine ağırlığınca kuru fasulye verildi

DENİZLİ 20.08.2017 - 09:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yarışmanın birincisine ağırlığınca kuru fasulye verildi

Denizli Çameli İlçesi'nde 14-19 Ağustos Tarihleri arasında Yaylacık Yamaç Paraşütü Pist Alanında düzenlenen 5.Uluslararası Yamaç Paraşütü Şampiyona Yarışması”, final uçuşlarıyla sona erdi.Yarışmada dereceye girenler için Çameli Belediye Parkı önünde ödül töreni düzenlendi.

Çameli’de Alternatif sporların gelişmesi amacı ile 2.5 yıldır yürütülen projelerin sonuçlarını alan Çameli İlçesi Yürüyüş ,Bisiklet Yamaç Paraşütü ve dağcılık alanlarında gerçekleşen etkinlikler ile Çameli tanınan Dünya Bölgesi olma hususunda hızla ilerliyor.Taş Evler,Yamaç Paraşütü Pist Alanları ,Uluslararası Organizasyonlara ev sahipliği yapan Yaylacık dağı projesi sayesinde Uluslararası Organizasyonlarda yer almayı başardı.   Törene Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ,Çameli Kaymakamı Onur Özaydın,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski,İlçe Daire Amirleri,Sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; Çameli Yaylacık Dağında 5’incisi Düzenlendiğimiz Türkiye Yamaç Paraşütü yarışlarını kazasız belasız bitirmiş bulunmaktayız Bizden önce bu spora emek vermiş tüm herkese teşekkür ediyoruz.Orman Bakanlığımızdan gerekli izinleri alarak geçtiğimiz haftalar içerisinde Yaylacık Yamaç Pist alanımızı kiralayıp 2018 yılında düzenlenecek organizasyonumuzda alan çevresinde gerekli düzenlemeler yapılarak sporcularımızın ve misafirlerimizi ağırlayacağız Gelecek Yıl Aksaray’da Dünya Kupasına ev sahipliği yapacaktır Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski’nin Çameli İlçesine verdiği bir sürprizi ise 2018 Yılında Yaylacık Dağında Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupasını gerçekleştireceğimizin müjdesini verdi Bize verdiği desteklerden dolayı Sayın Goran Dimiskovski’ye teşekkür ederiz .Organizasyonda görev alan Umke,112 ,Afad ekiplerimize Orman, Meteoroloji Kurumlarımıza ,Yarışma Direktörümüz Akın Gökbulut ve Tüm Görevli personellerimize teşekkür ediyorum Ayrıca Bu Şampiyonanın gerçekleşmesinde emeği gecen Sayın Denizli Valimize,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımıza Sayın Kaymakamımız Onur Özaydın’a teşekkür ederim" dedi.   GELENEK BOZULMADI YARIŞMA BİRİNCİSİNE FASÜLYE Törende, dereceye giren sporculara madalya ve plaketlerini Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık Çameli Kaymakamı Onur Özaydın Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,Çameli Emniyet Amiri İbrahim Uşaklıoğlu verdi. Genel klasmanda dereceye girenlerin madalya ve plaketlerini Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski takdim etti. Yarışma Birincisi Muzaffer Dündar Yarışma İkincisi İbrahim Kavuncu ve 3’üncü Rasim Eser oldu.Gelenek değişmedi ve Yarışma birincisi Çameli’nin beyaz altını olan Çuval İçinde Kuru Fasulye verildi.  
Denizli Çameli İlçesi'nde 14-19 Ağustos Tarihleri arasında Yaylacık Yamaç Paraşütü Pist Alanında düzenlenen 5.Uluslararası Yamaç Paraşütü Şampiyona Yarışması”, final uçuşlarıyla sona erdi.Yarışmada dereceye girenler için Çameli Belediye Parkı önünde ödül töreni düzenlendi.

Çameli’de Alternatif sporların gelişmesi amacı ile 2.5 yıldır yürütülen projelerin sonuçlarını alan Çameli İlçesi Yürüyüş ,Bisiklet Yamaç Paraşütü ve dağcılık alanlarında gerçekleşen etkinlikler ile Çameli tanınan Dünya Bölgesi olma hususunda hızla ilerliyor.Taş Evler,Yamaç Paraşütü Pist Alanları ,Uluslararası Organizasyonlara ev sahipliği yapan Yaylacık dağı projesi sayesinde Uluslararası Organizasyonlarda yer almayı başardı.

 

Törene Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ,Çameli Kaymakamı Onur Özaydın,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski,İlçe Daire Amirleri,Sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; Çameli Yaylacık Dağında 5’incisi Düzenlendiğimiz Türkiye Yamaç Paraşütü yarışlarını kazasız belasız bitirmiş bulunmaktayız Bizden önce bu spora emek vermiş tüm herkese teşekkür ediyoruz.Orman Bakanlığımızdan gerekli izinleri alarak geçtiğimiz haftalar içerisinde Yaylacık Yamaç Pist alanımızı kiralayıp 2018 yılında düzenlenecek organizasyonumuzda alan çevresinde gerekli düzenlemeler yapılarak sporcularımızın ve misafirlerimizi ağırlayacağız Gelecek Yıl Aksaray’da Dünya Kupasına ev sahipliği yapacaktır Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski’nin Çameli İlçesine verdiği bir sürprizi ise 2018 Yılında Yaylacık Dağında Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupasını gerçekleştireceğimizin müjdesini verdi Bize verdiği desteklerden dolayı Sayın Goran Dimiskovski’ye teşekkür ederiz .Organizasyonda görev alan Umke,112 ,Afad ekiplerimize Orman, Meteoroloji Kurumlarımıza ,Yarışma Direktörümüz Akın Gökbulut ve Tüm Görevli personellerimize teşekkür ediyorum Ayrıca Bu Şampiyonanın gerçekleşmesinde emeği gecen Sayın Denizli Valimize,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımıza Sayın Kaymakamımız Onur Özaydın’a teşekkür ederim" dedi.

 

GELENEK BOZULMADI YARIŞMA BİRİNCİSİNE FASÜLYE

Törende, dereceye giren sporculara madalya ve plaketlerini Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık Çameli Kaymakamı Onur Özaydın Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,Çameli Emniyet Amiri İbrahim Uşaklıoğlu verdi. Genel klasmanda dereceye girenlerin madalya ve plaketlerini Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski takdim etti. Yarışma Birincisi Muzaffer Dündar Yarışma İkincisi İbrahim Kavuncu ve 3’üncü Rasim Eser oldu.Gelenek değişmedi ve Yarışma birincisi Çameli’nin beyaz altını olan Çuval İçinde Kuru Fasulye verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.