Yarıyıl Tatilinde Kayak Heyecanı

DENİZLİ 10.01.2018 - 13:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yarıyıl Tatilinde Kayak Heyecanı

Denizli Kayak Merkezi’nde okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte kayak heyecanı yaşanacak.   Ege’nin en büyük kayak merkezi olan Denizli Kayak Merkezi’nde, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nün kayak çalışmaları 6 Ocak Cumartesi günü başladı. Deneyimli Antrenör İnanç Göç geldi yönetiminde başlayan çalışmalar öğrencilere yönelik yarıyıl tatili programıyla devam edecek.Hafta içi ve hafta sonları Denizli Kayak Merkezi’nde yapılacak olan kurslarda, temel eğitimin ardından ileri seviye eğitimleri verilerek yarışmalara yönelik çalışmalar yapılacak.   KAYAK SPORUNUN YARARLARI SAYMAKLA BİTMİYOR   Bol oksijenli ortamda yapılan kayak sporu; koordinasyonu, dengeyi ve aerobik kapasiteyi geliştirerek, kemikleri güçlendirip kişiye çeviklik kazandırıyor. Motivasyonu arttıran, aynı zamanda sosyal ve mental gelişimi sağlayan kayak, tam bir sağlık sporu olarak dikkat çekiyor. Her yıl binlerce kişiyi ağırlayan Denizli Kayak Merkezinde çocuklar kayak öğrenirken eğlenceli ve kaliteli bir zaman geçiriyor.    

Denizli Kayak Merkezi’nde okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte kayak heyecanı yaşanacak.

 

Ege’nin en büyük kayak merkezi olan Denizli Kayak Merkezi’nde, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nün kayak çalışmaları 6 Ocak Cumartesi günü başladı. Deneyimli Antrenör İnanç Göç geldi yönetiminde başlayan çalışmalar öğrencilere yönelik yarıyıl tatili programıyla devam edecek.Hafta içi ve hafta sonları Denizli Kayak Merkezi’nde yapılacak olan kurslarda, temel eğitimin ardından ileri seviye eğitimleri verilerek yarışmalara yönelik çalışmalar yapılacak.

 

KAYAK SPORUNUN YARARLARI SAYMAKLA BİTMİYOR

 

Bol oksijenli ortamda yapılan kayak sporu; koordinasyonu, dengeyi ve aerobik kapasiteyi geliştirerek, kemikleri güçlendirip kişiye çeviklik kazandırıyor. Motivasyonu arttıran, aynı zamanda sosyal ve mental gelişimi sağlayan kayak, tam bir sağlık sporu olarak dikkat çekiyor. Her yıl binlerce kişiyi ağırlayan Denizli Kayak Merkezinde çocuklar kayak öğrenirken eğlenceli ve kaliteli bir zaman geçiriyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.