Yaşam Kurtarma Zinciri Kopmasın

SAĞLIK 24.12.2019 - 16:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yaşam Kurtarma Zinciri Kopmasın

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda (DSHMYO), öğrencilere yönelik “Yaşam Kurtarma Zinciri Nerede Kopuyor” temalı eğitim semineri gerçekleştirildi.   Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisi Dr. Mustafa Yorgancı tarafından verilen eğitim seminerinde yaşam kurtarma zincirinin önemine dikkat çekildi.   DSHMYO Tıbbi Hizmetler ve Teknikler İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Öğr. Gör. Şeyme Batmaz koordinatörlüğünde İlk ve Acil Yardım Programı 2. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitimde; yaşam kurtarma zincirinin nerede koptuğu ve yenidoğan bebeklerde kullanılan yeniden canlandırma yöntemleri uygulamalı olarak gerçekleştirildi.     DSHMYO B-108 numaralı amfide gerçekleştirilen etkinlik sonrası Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Hülya Çetin bu tür etkinliklerin öğrencilerin ileride yüklenecekleri misyonun ne denli önemli olduğunun bilincine varmalarını sağladığının altını çizdi. Prof. Dr. Çetin, bu bilince ve farkındalığa katkı sağlayan Dr. Mustafa Yorgancı’ya teşekkür belgesi ile hediye takdim etti.  

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda (DSHMYO), öğrencilere yönelik “Yaşam Kurtarma Zinciri Nerede Kopuyor” temalı eğitim semineri gerçekleştirildi.

 

Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisi Dr. Mustafa Yorgancı tarafından verilen eğitim seminerinde yaşam kurtarma zincirinin önemine dikkat çekildi.

 

DSHMYO Tıbbi Hizmetler ve Teknikler İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Öğr. Gör. Şeyme Batmaz koordinatörlüğünde İlk ve Acil Yardım Programı 2. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitimde; yaşam kurtarma zincirinin nerede koptuğu ve yenidoğan bebeklerde kullanılan yeniden canlandırma yöntemleri uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

 

 

DSHMYO B-108 numaralı amfide gerçekleştirilen etkinlik sonrası Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Hülya Çetin bu tür etkinliklerin öğrencilerin ileride yüklenecekleri misyonun ne denli önemli olduğunun bilincine varmalarını sağladığının altını çizdi. Prof. Dr. Çetin, bu bilince ve farkındalığa katkı sağlayan Dr. Mustafa Yorgancı’ya teşekkür belgesi ile hediye takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.