Yasin Öztürk;

SİYASET 19.04.2018 - 09:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yasin Öztürk;

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Haziran’da yapılacak olan Erken Seçim kararını değerlendirdi. Yasin Öztürk; Korkunun ecele faydası yoktur. Paçaları tutuşanlar paçayı Milletten kurtaramayacaklardır. İYİ Parti seçime katılacaktır” dedi.   Yasin Öztürk yaptığı açıklamada; “AKP Genel Başkanı Sayın R.Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklama ile seçim tarihi TBMM’ne sunulmak üzere 24 Haziran 2018 olarak belirtilmiştir. Hiç şüphe yok ki 2 ay gibi bir süreçte seçimlerin yapılabilmesi için YSK’nın aylar öncesinden talimat aldığı da, AKP ve MHP Genel Başkanlarının da bu konuyla ilgili birkaç defa bir araya geldiği hepimizin malumudur. Bu kadar hızlı erken seçim kararı alınmasını şu sebeple önemsiyoruz. İlerleyen dönemde ekonominin toparlanabilmesi açısından kapanmaz yaralar daha da derinleşmeden biran önce ülkemizin bu karamsar havadan kurtulması gerekmektedir.   Her ne kadar İYİ PARTİ’yi zor duruma düşürmek için, seçimlere katılabilmesi açısından önünü kesme çabalarını gözlemlesek de İYİ PARTİ 1.Olağan Genel Kurulunu 10 Aralık da Kurucular Kurulu ile yapmıştır. Bu Kongreden önce 68 Vilayette kuruluşunu tamamlayıp Dernekler masası vasıtasıyla YSK’ya iletmiştir. Dolayısıyla 10 Aralık’tan 6 ay sonraya tekabül eden 10 Haziran’dan sonra yapılacak olan her seçime Siyasi Partiler Kanun’unun 36.Maddesi gereğince katılabiliriz. Bu şekilde daha önceden seçimlere katılabilme hakkını alan örnekler mevcuttur.   Korkunun ecele faydası yoktur. Paçaları tutuşanlar paçayı Milletten kurtaramayacaklardır. İYİ PARTİ korkusundan bürokrasiyi kullanarak Hukuk dışı davranış biçimlerine girildiği takdirde herkes ayağını denk alsın. İYİ PARTİ seçime girecektir. Kapıları kapatmaya kalksalar da bacadan yine gireceğiz.   Genel Başkan’ımız Sayın Meral Akşener, en az 100.000 imza ile Cumhurbaşkanı adayı olacaktır.               Her halükarda milletin kantarına çıkacağız. Yüce TÜRK Milletinin ferasetine güveniyoruz” dedi.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Haziran’da yapılacak olan Erken Seçim kararını değerlendirdi. Yasin Öztürk; Korkunun ecele faydası yoktur. Paçaları tutuşanlar paçayı Milletten kurtaramayacaklardır. İYİ Parti seçime katılacaktır” dedi.

 

Yasin Öztürk yaptığı açıklamada; “AKP Genel Başkanı Sayın R.Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklama ile seçim tarihi TBMM’ne sunulmak üzere 24 Haziran 2018 olarak belirtilmiştir. Hiç şüphe yok ki 2 ay gibi bir süreçte seçimlerin yapılabilmesi için YSK’nın aylar öncesinden talimat aldığı da, AKP ve MHP Genel Başkanlarının da bu konuyla ilgili birkaç defa bir araya geldiği hepimizin malumudur. Bu kadar hızlı erken seçim kararı alınmasını şu sebeple önemsiyoruz. İlerleyen dönemde ekonominin toparlanabilmesi açısından kapanmaz yaralar daha da derinleşmeden biran önce ülkemizin bu karamsar havadan kurtulması gerekmektedir.

 

Her ne kadar İYİ PARTİ’yi zor duruma düşürmek için, seçimlere katılabilmesi açısından önünü kesme çabalarını gözlemlesek de İYİ PARTİ 1.Olağan Genel Kurulunu 10 Aralık da Kurucular Kurulu ile yapmıştır. Bu Kongreden önce 68 Vilayette kuruluşunu tamamlayıp Dernekler masası vasıtasıyla YSK’ya iletmiştir. Dolayısıyla 10 Aralık’tan 6 ay sonraya tekabül eden 10 Haziran’dan sonra yapılacak olan her seçime Siyasi Partiler Kanun’unun 36.Maddesi gereğince katılabiliriz. Bu şekilde daha önceden seçimlere katılabilme hakkını alan örnekler mevcuttur.

 

Korkunun ecele faydası yoktur. Paçaları tutuşanlar paçayı Milletten kurtaramayacaklardır. İYİ PARTİ korkusundan bürokrasiyi kullanarak Hukuk dışı davranış biçimlerine girildiği takdirde herkes ayağını denk alsın. İYİ PARTİ seçime girecektir. Kapıları kapatmaya kalksalar da bacadan yine gireceğiz.

 

Genel Başkan’ımız Sayın Meral Akşener, en az 100.000 imza ile Cumhurbaşkanı adayı olacaktır.               Her halükarda milletin kantarına çıkacağız. Yüce TÜRK Milletinin ferasetine güveniyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.