Yasin Öztürk; “PASSOLİG Taraftara Gol Atmasın!”

SİYASET 28.08.2020 - 11:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yasin Öztürk; “PASSOLİG Taraftara Gol Atmasın!”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu’nun yanıtlaması istemiyle bir yazılı soru önergesini TBMM Başkanlığına verdi. Soru önergesinde; geçtiğimiz sezonun yüzde 25’inin seyircisiz oynandığına dikkat çeken Öztürk, Buna rağmen Passolig’te e bilet kullanım sürelerinin taraftarın kartında işlemeye devam ettiğini, süresi biten taraftarların da ancak yıllık 27,36 TL ile 48.50 TL arasında 7 farklı ücret karşılığında süreyi uzatabildiğini ifade etti. Sistem böyle yürürse kazanan sadece Passolig olacak, Beş buçuk milyondan fazla taraftar ise maçlara giremediği sürenin de bedelini ödeyecek, zarara uğrayacak.  Zaten TFF de Eylül ayı boyunca oynanacak maçların seyircisiz olacağını açıklayarak taraftarın maçları izleyemeyeceği sürenin uzayacağını ifade eden Öztürk, taraftarların e-bilet için bir sezon kullanım ücretinden muaf tutulmasını istedi.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu’nun yanıtlaması istemiyle bir yazılı soru önergesini TBMM Başkanlığına verdi.



Soru önergesinde; geçtiğimiz sezonun yüzde 25’inin seyircisiz oynandığına dikkat çeken Öztürk, Buna rağmen Passolig’te e bilet kullanım sürelerinin taraftarın kartında işlemeye devam ettiğini, süresi biten taraftarların da ancak yıllık 27,36 TL ile 48.50 TL arasında 7 farklı ücret karşılığında süreyi uzatabildiğini ifade etti.



Sistem böyle yürürse kazanan sadece Passolig olacak, Beş buçuk milyondan fazla taraftar ise maçlara giremediği sürenin de bedelini ödeyecek, zarara uğrayacak.  Zaten TFF de Eylül ayı boyunca oynanacak maçların seyircisiz olacağını açıklayarak taraftarın maçları izleyemeyeceği sürenin uzayacağını ifade eden Öztürk, taraftarların e-bilet için bir sezon kullanım ücretinden muaf tutulmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.