Yaşlı adam evinde ölü bulundu

YAŞAM 09.12.2018 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

Denizli Pamukkale İlçesi'nde yalnız yaşayan 80 yaşındaki yaşlı adam evinde ölü bulundu.   Olay, Pamukkale İlçesi, Hacı Kaplanlar Mahallesi, 1066 sokak ta bir apartmanın 2. katında yaşandı. İddialara göre, kendisine ait apartmanın 2. katında yaşayan 80 yaşındaki Ekrem Özcan'dan bir süredir haber alamayan yakınları yaşadığı eve geldi.  Kapıyı çalmalarına rağmen bir sonuç alamayan yakınları emniyet güçlerinden yardım istedi.   Olay yerine gelen polis, çilingir yardımı ile yalnız yaşayan yaşlı adamın dairesine girince cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yeri ve sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Ekrem Özcan'ın 4 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi. Yaşlı adamın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde yalnız yaşayan 80 yaşındaki yaşlı adam evinde ölü bulundu.

 

Olay, Pamukkale İlçesi, Hacı Kaplanlar Mahallesi, 1066 sokak ta bir apartmanın 2. katında yaşandı. İddialara göre, kendisine ait apartmanın 2. katında yaşayan 80 yaşındaki Ekrem Özcan'dan bir süredir haber alamayan yakınları yaşadığı eve geldi.  Kapıyı çalmalarına rağmen bir sonuç alamayan yakınları emniyet güçlerinden yardım istedi.

 

Olay yerine gelen polis, çilingir yardımı ile yalnız yaşayan yaşlı adamın dairesine girince cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yeri ve sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Ekrem Özcan'ın 4 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi. Yaşlı adamın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.