Yaşlı adam pompalı tüfekle intihar etti

ASAYİŞ 28.02.2018 - 08:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yaşlı adam pompalı tüfekle intihar etti

Çal’ın Akkent Mahallesinde 75 yaşındaki İsmail Erik, eşi yan odada namaz kılarken başına dayadığı av tüfeğiyle canına kıydı. Yaşlı adamın hasta olduğu ve ameliyat olmak istemediği öğrenildi. Olay, Denizli'nin Çal ilçesi Akkent Mahallesinde akşam saatlerinde meydana geldi.  75 yaşındaki İsmail Erik, iddiaya göre, , eşi yan odada namaz kılarken evindeki av tüfeği ile intihar etti.   Tüfek sesini duyan eşi hemen yan odaya koştu. İsmail Erik’i kanlar içerisinde görünce hemen yakınlarını daha sonra da sağlık ekipleri ile Jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi.   İsmail Erik’in tedavisi için ameliyat olması gerekirken olmak istemediği ve bu yüzden intihar ettiği iddialar arasında yerini alırken, yaşanan bu üzücü olay tüm mahalleyi hüzne boğdu.   Kaynak: (mericulukus.tv)

Çal’ın Akkent Mahallesinde 75 yaşındaki İsmail Erik, eşi yan odada namaz kılarken başına dayadığı av tüfeğiyle canına kıydı. Yaşlı adamın hasta olduğu ve ameliyat olmak istemediği öğrenildi.


Olay, Denizli'nin Çal ilçesi Akkent Mahallesinde akşam saatlerinde meydana geldi.  75 yaşındaki İsmail Erik, iddiaya göre, , eşi yan odada namaz kılarken evindeki av tüfeği ile intihar etti.
 
Tüfek sesini duyan eşi hemen yan odaya koştu. İsmail Erik’i kanlar içerisinde görünce hemen yakınlarını daha sonra da sağlık ekipleri ile Jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi.
 
İsmail Erik’in tedavisi için ameliyat olması gerekirken olmak istemediği ve bu yüzden intihar ettiği iddialar arasında yerini alırken, yaşanan bu üzücü olay tüm mahalleyi hüzne boğdu.

 

Kaynak: (mericulukus.tv)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.