Yaşlı kadın selden otobüs durağında mahsur kaldı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2018 - 11:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yaşlı kadın selden otobüs durağında mahsur kaldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen selden dolayı yaşlı bir sığındığı otobüs durağında mahsur kaldı.  Denizli'de ani yağan yağmur birçok yerde sele dönüştü. Merkezefendi ilçesi Bereketler Mahallesi'nde de akan selden korunmaya çalışan yaşlı kadın Denizli Büyükşehir Belediyesi hak otobüsü durağına çıkarak beklemeye başladı. Eşinin yardımı ile duraktan inen yaşlı kadın kaldırım kenar taşları ile yürümeye devam etti.  Bir vatandaşından arabasının bozulduğu kavşakta trafikte selden dolayı zor anlar yaşayan vatandaşın ilerlemesi de zor oldu.   

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen selden dolayı yaşlı bir sığındığı otobüs durağında mahsur kaldı. 


Denizli'de ani yağan yağmur birçok yerde sele dönüştü. Merkezefendi ilçesi Bereketler Mahallesi'nde de akan selden korunmaya çalışan yaşlı kadın Denizli Büyükşehir Belediyesi hak otobüsü durağına çıkarak beklemeye başladı. Eşinin yardımı ile duraktan inen yaşlı kadın kaldırım kenar taşları ile yürümeye devam etti. 


Bir vatandaşından arabasının bozulduğu kavşakta trafikte selden dolayı zor anlar yaşayan vatandaşın ilerlemesi de zor oldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.