Yaşlılar virüse karşı adeta meydan okuyor

DENİZLİ 21.03.2020 - 10:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yaşlılar virüse karşı adeta meydan okuyor

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü özellikle yaşlı ve kronik hastalığı olanları etkilediği açıklanmasına rağmen yaşlılar bu işi hiç ciddiye almıyarak adeta meydan okuyor.   Koronavirüsü tedbirleri kapsamında kurumlar ellerinden geleni yapıyor. Tedbirler kapsamında mecbur olmadıkça dışarı çıkılmaması kalabalık ortamlarda bulunulmaması gerektiği çağrısı yapılmasına rağmen özellikle yaşlılar her fırsatta kendilerini dışarı atıyor. Buda yetmezmiş gibi park ve meydanlarda buldukları bank ve sandalyelere oturarak bir şey yokmuş gibi sohbet ediyorlar.   Önceki günlerde Bayramyeri meydanında uyarıları dikkate almayan yaşlılar meydanda bulunan banklarda toplanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi, çözümü bankları kaldırarak aradı. Buna benzer bir görüntüde Çameli İlçesi’nden geldi.     Çameli Belediyesi, korona ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürürken, yaşlıların uğrak yeri haline gelen ve Cuma günleri semt pazarının olduğu günlerde özellikle yoğunlaşan Şehit Polis Servet Özdemir parkında bulunan sandalyeleri kaldırdı. Minibüs durağına yakın olan ve buna birde emekli maaşlarını çekmeye gelen yaşlılar eklenince kalabalık kaçınılmaz oldu. Yaşlılar her zaman geldiklerinde parkta otururken sandalyelerin olmamasından dolayı çözümü bulmakta geç kalmadılar. Çevre esnaftan aldıkları sandalyelerle yine sohbet ortamı oluşturarak bir arada sohbet ettiler.   Parkın yanında bulunan minibüs durağının önüne getirdikleri sandalyelere oturan yaşlılar, koronavirüs tehlikesine karşı adeta meydan okudu.  

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü özellikle yaşlı ve kronik hastalığı olanları etkilediği açıklanmasına rağmen yaşlılar bu işi hiç ciddiye almıyarak adeta meydan okuyor.

 

Koronavirüsü tedbirleri kapsamında kurumlar ellerinden geleni yapıyor. Tedbirler kapsamında mecbur olmadıkça dışarı çıkılmaması kalabalık ortamlarda bulunulmaması gerektiği çağrısı yapılmasına rağmen özellikle yaşlılar her fırsatta kendilerini dışarı atıyor. Buda yetmezmiş gibi park ve meydanlarda buldukları bank ve sandalyelere oturarak bir şey yokmuş gibi sohbet ediyorlar.

 

Önceki günlerde Bayramyeri meydanında uyarıları dikkate almayan yaşlılar meydanda bulunan banklarda toplanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi, çözümü bankları kaldırarak aradı. Buna benzer bir görüntüde Çameli İlçesi’nden geldi.

 

 

Çameli Belediyesi, korona ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürürken, yaşlıların uğrak yeri haline gelen ve Cuma günleri semt pazarının olduğu günlerde özellikle yoğunlaşan Şehit Polis Servet Özdemir parkında bulunan sandalyeleri kaldırdı. Minibüs durağına yakın olan ve buna birde emekli maaşlarını çekmeye gelen yaşlılar eklenince kalabalık kaçınılmaz oldu. Yaşlılar her zaman geldiklerinde parkta otururken sandalyelerin olmamasından dolayı çözümü bulmakta geç kalmadılar. Çevre esnaftan aldıkları sandalyelerle yine sohbet ortamı oluşturarak bir arada sohbet ettiler.

 

Parkın yanında bulunan minibüs durağının önüne getirdikleri sandalyelere oturan yaşlılar, koronavirüs tehlikesine karşı adeta meydan okudu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.