Yavru kurt sulama havuzunda mahsur kaldı

DENİZLİ 03.10.2019 - 09:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yavru kurt sulama havuzunda mahsur kaldı

Denizli’nin Çameli ilçesinde sulama havuzuna düşen ve mahsur kalan yavrukurdun imdadına itfaiye ekipleri yetişti.   Alınan bilgiye göre, Çameli ilçesi Akpınar Mahallesi Suludere mevkiindeki köy sulama havuzunda bir yavrukurdun mahsur kaldığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, havuzda mahsur kalan kurdu kurtararak doğaya saldı.   Çevre halkı arasında canavar olarak nitelendirilen kurtların bölgedeki koyun ve küçükbaş hayvanların korkulu rüyası olduğu belirtildi.  

Denizli’nin Çameli ilçesinde sulama havuzuna düşen ve mahsur kalan yavrukurdun imdadına itfaiye ekipleri yetişti.

 

Alınan bilgiye göre, Çameli ilçesi Akpınar Mahallesi Suludere mevkiindeki köy sulama havuzunda bir yavrukurdun mahsur kaldığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, havuzda mahsur kalan kurdu kurtararak doğaya saldı.

 

Çevre halkı arasında canavar olarak nitelendirilen kurtların bölgedeki koyun ve küçükbaş hayvanların korkulu rüyası olduğu belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.