Yavuz Aki; “Sorumluluğumuzu yerine getirelim “

SİYASET 08.07.2020 - 11:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yavuz Aki; “Sorumluluğumuzu yerine getirelim “

Merkezefendi Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında konuşan Merkezefendi Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Yavuz Aki; “15 Temmuz gecesi yaşananları anlatmak Merkezefendi Belediye Meclisinin de sorumluluğunda olduğunu düşünüyorum” dedi.   Aki; “2016 Temmuz ayında devletimiz ve milletimiz önemli bir sınavdan daha geçti, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine sızmış olan bir grup FETÖ/PDY terör örgütü üyesi asker görünümlü teröristlerce 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi, canı pahasına sokaklara akın eden ve devletimize sahip çıkan aziz milletimiz tarafından bertaraf edilmiştir.” dedi   Merkezefendi Belediyesi Olarak Sorumluluğumuzu Yerine Getirmeliyiz AK Partili Aki, konuşmasının devamında;  “15 Temmuz gecesi yaşananları anlatmak Merkezefendi Belediye Meclisinin de sorumluluğunda olduğunu düşünüyorum. Bu minvalde çalışmalar yaparak sergi, söyleşi, tiyatro, kısa filmler ve yarışmalarla okullar ve Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak projeler düzenleyerek bu bilinci geleceğimiz olan gençlerimize aktarmalıyız.  Merkezefendi Belediyesi olarak sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz. 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmadık ve unutmayacağız” ifadelerine yer verdi.

Merkezefendi Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında konuşan Merkezefendi Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Yavuz Aki; “15 Temmuz gecesi yaşananları anlatmak Merkezefendi Belediye Meclisinin de sorumluluğunda olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

Aki; “2016 Temmuz ayında devletimiz ve milletimiz önemli bir sınavdan daha geçti, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine sızmış olan bir grup FETÖ/PDY terör örgütü üyesi asker görünümlü teröristlerce 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi, canı pahasına sokaklara akın eden ve devletimize sahip çıkan aziz milletimiz tarafından bertaraf edilmiştir.” dedi

 

Merkezefendi Belediyesi Olarak Sorumluluğumuzu Yerine Getirmeliyiz

AK Partili Aki, konuşmasının devamında;  “15 Temmuz gecesi yaşananları anlatmak Merkezefendi Belediye Meclisinin de sorumluluğunda olduğunu düşünüyorum. Bu minvalde çalışmalar yaparak sergi, söyleşi, tiyatro, kısa filmler ve yarışmalarla okullar ve Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak projeler düzenleyerek bu bilinci geleceğimiz olan gençlerimize aktarmalıyız.  Merkezefendi Belediyesi olarak sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz. 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmadık ve unutmayacağız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.