Yavuz Cinkaya; “Çok güzel ve başarılı bir maç geçirdik”

SPOR 19.09.2020 - 22:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yavuz Cinkaya; “Çok güzel ve başarılı bir maç geçirdik”

Denizlispor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yavuz Cinkaya, Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan maçın ardından açıklamalarda bulundu.   Konuşmasına teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek başlayan Cinkaya, "Öncelikle hocamızı ve teknik ekibimizi kutlamak istiyorum. Çok güzel ve başarılı bir maç geçirdik. Futbolcularımız terinin son damlasına kadar savaştılar. 10 kişi kalmalarına rağmen müthiş bir mücadele örneği gösterdiler. İlk yarı boyunca oyuna ağırlığımızı koyarak, pozisyonlar bulduk. Oyunu rakip yarı alana yıkmayı başardık. İkinci yarı rakibimiz oyuna iyi başladı, kalemizde bir kaç pozisyon gördük ancak sonrasında oyunu dengeleyerek pozisyonlar bulmaya devam ettik. Hadi Sacko talihsiz kartlar görerek oyundan atıldı ancak 10 kişi kaldıktan sonra futbolcularımız üstün bir özveri ile ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Yönetim Kurulu olarak kendilerini tebrik ediyor, gelecek haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımıza yürekten inanıyoruz" dedi.   Yeni gelen oyuncuların bu haftadan itibaren takıma katılacağını hatırlatan Yavuz Cinkaya, "Hocamızın istediği kadroyu kurarak, ligi en iyi yerde bitirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Yönetim kurulu olarak bizler gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz. Kısa zamanda iyi transferler gerçekleştirdik, transferlerimize devam edeceğiz. Yeni oyuncularımızın takıma adapte olmasının ardından tüm taraftarlarımıza keyif alacakları bir Denizlispor izleteceğiz. Taraftarlarımız sabırlı olarak, bizleri desteklemeye devam etsinler" diye konuştu.

Denizlispor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yavuz Cinkaya, Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

 

Konuşmasına teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek başlayan Cinkaya, "Öncelikle hocamızı ve teknik ekibimizi kutlamak istiyorum. Çok güzel ve başarılı bir maç geçirdik. Futbolcularımız terinin son damlasına kadar savaştılar. 10 kişi kalmalarına rağmen müthiş bir mücadele örneği gösterdiler. İlk yarı boyunca oyuna ağırlığımızı koyarak, pozisyonlar bulduk. Oyunu rakip yarı alana yıkmayı başardık. İkinci yarı rakibimiz oyuna iyi başladı, kalemizde bir kaç pozisyon gördük ancak sonrasında oyunu dengeleyerek pozisyonlar bulmaya devam ettik. Hadi Sacko talihsiz kartlar görerek oyundan atıldı ancak 10 kişi kaldıktan sonra futbolcularımız üstün bir özveri ile ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Yönetim Kurulu olarak kendilerini tebrik ediyor, gelecek haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımıza yürekten inanıyoruz" dedi.

 

Yeni gelen oyuncuların bu haftadan itibaren takıma katılacağını hatırlatan Yavuz Cinkaya, "Hocamızın istediği kadroyu kurarak, ligi en iyi yerde bitirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Yönetim kurulu olarak bizler gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz. Kısa zamanda iyi transferler gerçekleştirdik, transferlerimize devam edeceğiz. Yeni oyuncularımızın takıma adapte olmasının ardından tüm taraftarlarımıza keyif alacakları bir Denizlispor izleteceğiz. Taraftarlarımız sabırlı olarak, bizleri desteklemeye devam etsinler" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.