Yaya kız çocuğuna otomobil çarptı

DENİZLİ 14.04.2018 - 17:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yaya kız çocuğuna otomobil çarptı

İstiklal Caddesi’nde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya çocuğa otomobil çarptı.   Edinilen bilgiye göre; İstiklal Caddesi Merkez İlköğretim okulu ününde, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan 10 yaşlarındaki kız çocuğu yoğun trafikte dikkatsizlik sonucu 20 EN 458 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere savrulan kız çocuğu yaralandı. Kaza sonrası panik ve korku yaşayan çocuk çığlık attı.   Çevredekilerin yardımına koştuğu kız çocuğu çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza alanında ambulansın geldiği esnada bir iş makinesinin kazaya merakla bakması ve ambulansa yol vermememsi kısa süreli gerginliğe sebep oldu. Ambulansın siren sesini duymayan iş makinesi operatörü yolu açmayınca ambulans ters şeritten kaza alanına yanaştı. Kazada yaralanan cocuğun durumunun iyi olduğu belirtildi.   Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

İstiklal Caddesi’nde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya çocuğa otomobil çarptı.

 

Edinilen bilgiye göre; İstiklal Caddesi Merkez İlköğretim okulu ününde, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan 10 yaşlarındaki kız çocuğu yoğun trafikte dikkatsizlik sonucu 20 EN 458 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere savrulan kız çocuğu yaralandı. Kaza sonrası panik ve korku yaşayan çocuk çığlık attı.

 

Çevredekilerin yardımına koştuğu kız çocuğu çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza alanında ambulansın geldiği esnada bir iş makinesinin kazaya merakla bakması ve ambulansa yol vermememsi kısa süreli gerginliğe sebep oldu. Ambulansın siren sesini duymayan iş makinesi operatörü yolu açmayınca ambulans ters şeritten kaza alanına yanaştı. Kazada yaralanan cocuğun durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.